<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Verkkoluento: Sosiaalinen media työnhaussa

Aloitusaika:
20.7.2018 9:00
Lopetusaika:
20.7.2018 11:00
Paikka:
Webinaari
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Huom! Webinaarien lähetys tulee Pirkanmaalta, joten mikäli luennolla käsitellään TE-toimiston palveluita, voivat nämä asiat olla jossain määrin eri kuin Uudellamaalla, mutta muut aiheet ovat paikasta riippumattomia.

---

Valmennus on suunnattu henkilöille, jotka haluavat tietää enemmän sosiaalisen median hyödyntämisestä työnhaussa. Sen aikana käydään läpi yleisimmät työnhaussa käytettävät sosiaalisen median kanavat, kuten LinkedIn, Facebook ja Twitter. Osallistuja saa tietoa muun muassa hyvän profiilin rakentamisesta, osaamisen kuvailemisesta, eri kanavien mahdollisuuksista ja hakujen toiminnasta.

Sisältö

  • Miten sosiaalista mediaa voi hyödyntää työnhaussa?
  • Eri kanavien mahdollisuudet ja hakujen toiminta.
  • Minkälainen on hyvä profiili? Kuinka kuvaan osaamiseni?

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla, joten voit seurata sitä paikasta riippumatta. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-selaimella. Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Valmennus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Tervetuloa mukaan!