<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

TÄYNNÄ / Uravalmennus nuorille

Aloitusaika:
23.4.2018 9:00
Lopetusaika:
18.5.2018 15:00
Paikka:
Lahti
Tyyppi:
Valmennukset
Alue:
Häme
Kuvaus:

Etsitkö tulevaisuuden ura- tai työpolkujasi tai kaipaatko apua suunnitelmien toteuttamiseksi? Avain-säätiön monipuolinen uravalmennus on mahdollisuus sinulle, joka haluat ohjausta, neuvontaa ja toimintaa uravalintasi tai työllistymisesi edistämiseksi.

MITÄ?

Uravalmennuksen aikana tutustut eri ammattialoihin ja saat tietoa eri opiskeluvaihtoehdoista. Tämän lisäksi uravalmennus tarjoaa tarpeellista osaamista työelämää varten, kuten työnhaku- ja työelämätaitoja. Käytännössä uravalmennus on hyvin toiminnallista työskentelyä, joka valmentaa sinua itsetuntemuksen kautta suunnittelemaan omaa ura- tai ammatinvalintaasi ja tukee sinua työllistymisessä.

MITEN?

Uravalmennuksessa osallistut toiminnalliseen ryhmämuotoiseen ohjaukseen. Toiminnallinen työskentely tarkoittaa erilaisia yksilö- ja ryhmätöitä sekä yritys- ja oppilaitosvierailuita. Valmennuksen painopiste on tekemisessä ja keskusteluissa. Uravalmennuksessa voit suorittaa myös työturvallisuuskortin ja hygieniapassin.
Ryhmävalmennuksen lisäksi uravalmennukseen sisältyy henkilökohtaista valmennusta. Voit vaikuttaa uravalmennuksen sisältöön ja toimintatapoihin oman aktiivisuutesi kautta.

Katso uravalmennuksen esittelyvideo.

MILLOIN?

Aloitusjakso 23.4. – 18.5.2018
Päätösjakso 25.6. – 29.6.2018
Jaksojen välissä voit suorittaa työkokeilun.
Ryhmä kokoontuu arkisin klo 9 – 15 ja se järjestetään Avain-säätiön tiloissa; Saimaankatu 18, Lahti.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu mukaan valmennukseen sähköpostilla valmennukset.hame@te-toimisto.fi tai TE-palveluiden asiantuntijasi kautta!

Esite