<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Kerro ideasi yritysten rekrytointiongelmien ratkaisuun ja osallistu kilpailuun

Aloitusaika:
28.5.2019 14:00
Lopetusaika:
28.5.2019 15:00
Paikka:
Kuopio ja MessiLive.fi
Tyyppi:
Muut
Alue:
Pohjois-Savo
Kuvaus:

 

Pohjois-Savon ELY-keskus etsii avoimella haastekilpailulla ratkaisuja yritysten rekrytointiongelmiin.
Kilpailun tavoitteena ja haasteena on löytää uusia innovatiivisia ja vaikuttavia palveluja, joilla ratkaistaan työvoiman saatavuushaasteita ja yritysten rekrytointiongelmia koko Pohjois-Savon alueella. Uusia työvoimapalveluja varten on kilpailussa jaossa palkintorahaa yhteensä kaksi miljoonaa euroa, joka jaetaan voittajien kesken. Palkintorahan käyttö jakautuu kahdelle vuodelle ja se jaetaan voittajilla hankintasopimuksen muodossa.

Kilpailu käydään kahdessa vaiheessa: Ensimmäisessä vaiheessa Pohjois-Savon ELY-keskus valitsee kilpailijat ja toisessa vaiheessa kilpailun tuomaristo valitsee voittajat lopullisten kilpailutöiden perusteella. Voittajia voi olla yksi tai enemmän. Kilpailulla etsitään ratkaisuja yritysten rekrytointiongelmiin Pohjois-Savossa. Kilpailu alkaa nyt avoimella haulla, jolloin hakeudutaan mukaan kilpailuun ratkaisuidealla. Jatkoon päässeitä ideoita kehitellään kilpailun aikana, mutta jo hakemusvaiheessa on oltava selkeä näkemys ratkaisusta, jolla haetaan kilpailuun mukaan.

Katso lisätietoa: bit.ly/2HtAAaV

Osallistu MessiLive.fi -lähetykseen www.messilive.fi ja kysy kilpailusta tarkemmin joko paikan päällä TE-palvelut Messissä Kuopiossa tai seuraa lähetystä screeniltä Iisalmen Messissä (Karjalankatu 3, Iisalmi) tai osallistu netissä sivuiltamme, Youtube -kanavalta tai Facebook sivuiltamme, joiden kautta voit esittää kysymyksiä koko lähetyksen ajan chatin kautta.