<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Miitti: Työmahdollisuuksia Suoramarkkinointi Megalla

Aloitusaika:
15.1.2020 15:00
Lopetusaika:
15.1.2020 17:00
Paikka:
Jyväskylä
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Keski-Suomi
Kuvaus:

Paikka: Suoramarkkinointi Mega Oy, Vapaudenkatu 38 C, 2. krs. 40100 Jyväskylä.

Tervetuloa Miittiin kuulemaan Suoramarkkinointi Megan työtehtävistä ja keskustelemaan työnantajan kanssa. Pääset samalla tutustumaan Megan työskentelytiloihin. Tarjolla on paljon avoimia työtehtäviä - tule selvittämään, voisitko sinä työllistyä Megalle!

”Meillä voit työskennellä koko- tai osa-aikaisesti elämäntilanteestasi riippuen. Voit työskennellä päivä- tai iltavuorossa ja yritys- tai kuluttajamyynnissä. Edellytämme sinulta luontevaa keskustelutaitoa, sujuvaa suomen kieltä, luotettavuutta, myyntihenkisyyttä ja kykyä työskennellä itsenäisesti ryhmässä. Aikaisempaa kokemusta et välttämättä tarvitse, sillä koulutamme sinut tehtävään yli 30 vuoden kokemuksella. Tule paikalle kuulemaan tarjoamistamme työmahdollisuuksista lisää.”
Leila Luhtanen & Anne Kärkkäinen / Suoramarkkinointi Mega Oy

Miittiin toivotaan ilmoittautumista sähköpostitse osoitteeseen jyvaskyla@sm-mega.fi, mutta paikanpäälle voi saapua myös ilmoittautumatta. Kaikille kiinnostuneille järjestetään henkilökohtainen haastatteluhetki.

Yrityksen esittely:
"Suoramarkkinointi Mega on v. 1986 perustettu Suomen johtava puhelimitse tapahtuvaan markkinointiin erikoistunut yritys. Yritys toimii Suomessa 16 paikkakunnalla ja lisäksi Baltiassa 21 toimiston voimin. Yritys kuuluu vahvasti kehittyvän Alma Media Oyj -konsernin Alma Talent -liiketoimintayksikköön. Suoramarkkinointi MEGA on Asiakkuusmarkkinointiliiton (ASML) jäsen ja Reilu Työnantaja. Alma Median lisäksi yritys edustaa yli 70 muuta toimeksiantajaa ja myytävänä on laadukkaita ammatti- tai harrastelehtiä, kirjoja, sähkösopimuksia ja ravintolisiä. Myynnissä käytetään valmiiksi valittuja asiakasryhmiä esim. aikaisemmat asiakkaat, näytetilaajat ja alan harrastajat."
Lisää yrityksestä löydät osoitteesta www.sm-mega.fi.