Kalenteri

« Takaisin

Rekrytapahtuma: MiniMatchmaking - Matkailuala

Aloitusaika:
31.8.2018 10:00
Lopetusaika:
31.8.2018 12:00
Paikka:
Oulu
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Pohjois-Pohjanmaa
Kuvaus:

Matkailuala kehittyy ripeää vauhtia. Lisääntyvät matkailijavirrat ja niiden myötä kasvavat yritykset tarvitsevat uusia innostuneita tekijöitä.

MiniMatchmaking on rekrytointikonsepti, jossa työnantajat ja työnhakijat tapaavat pikatreffeillä. Tilaisuudessa voit keskustella kymmenien työnantajien kanssa ja löytää uuden työpaikan. Käytössä on Brella-verkostoitumistyökalu, jonka kautta voit sopia henkilökohtaisia tapaamisia työnantajien kanssa. MiniMatchmakingissa voit myös ottaa edustavan CV-valokuvan ilmaiseksi.

Seuraava MiniMatchmaking järjestetään Oulun matkailufoorumin yhteydessä.
Aika: pe 31.8. klo 10-12
Paikka: POHTO (Vellamontie 12, 90510 Oulu)

Ilmoittaudu tapahtumaan täältä: https://www.lyyti.fi/reg/Matkailun_MiniMatchmaking

MiniMatchmakingiin pääset kätevästi vihreällä Kaarle-bussilla. Nonstop-bussi liikennöi Oulun keskustan ja POHTOn välillä (2 €/suunta). Ensimmäinen bussi lähtee Kuvernöörin pysäkiltä klo 9.45 ja viimeinen POHTOlta klo 12.15. Kaikki tapahtumaan ilmoittautuneet saavat meno-paluulipun ilmaiseksi.

MiniMatchmaking-tilaisuuden jälkeen voit myös jäädä kuuntelemaan Oulun matkailufoorumin puheenvuoroja. Tapahtuma on kaikille maksuton.

MiniMatchmaking-tapahtuman järjestävät Työllisyyspalvelut-hanke, Oulun kaupunkiseutu (ESR) ja MatkailuDiili-hanke yhteistyössä BusinessOulun, Oulun kauppakamarin, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa.