Kalenteri

Verkkoluento: Tietoa lomautetulle

Aloitusaika:
8.7.2020 9:00
Lopetusaika:
8.7.2020 11:00
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:

Lomautetun työnteko ja palkanmaksu keskeytyvät väliaikaisesti, mutta työsuhde pysyy muutoin voimassa. Tietoa lomautetulle –verkkoluento on tarkoitettu pirkanmaalaisille juuri lomautetuille henkilöille. Luennolle osallistumalla saa käytännönläheistä tietoa siitä, mitä lomauttamisella tarkoitetaan ja miten lomautettuna pitää toimia. Luennon jälkeen ymmärrät, mitä on hyvä ottaa huomioon uudessa tilanteessasi ja mistä saat tietoa lomautukseesi liittyen. 

Sisältö  

  • Mitä lomauttamisella tarkoitetaan 
  • Lomauttamisen perusteet 
  • Miten kannattaa toimia lomautustilanteessa 
  • Tyypillisiä kysymyksiä ja esimerkkejä lomautustilanteista 

Ilmoittautuminen 

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa. 

Ilmoittautuminen verkkoluennolle 

Verkkoluentoa voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua luennon aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa. Halutessasi voit käyttää vain etunimeäsi tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Luennolla käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Verkkoluento on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. 

Tervetuloa mukaan!