Kalenteri

« Takaisin

Verkkoluento: Tukea osatyökykyisen työllistymiseen 

Aloitusaika:
5.12.2019 9:00
Lopetusaika:
5.12.2019 11:00
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:

 

Verkkoluennon aikana kuullaan erilaisista keinoista kohti työelämää, kun työnhaun taustalla on osatyökykyisyyttä. Osallistumalla luennolle kuulet osatyökykyisille suunnatuista etuuksista sekä tarjolla olevista tukimahdollisuuksista ja TE-palveluista. Luennolle ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet työnhakijat.   

Sisältö 

  • Keinot kohti työelämää
  • Tukea työntekijälle ja työnantajalle
  • Palkkatuki ja työkokeilu
  • Kuntouttava työtoiminta 

Ilmoittautuminen 

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa. 

Ilmoittaudu verkkoluennolle 

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox -selaimilla. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. 

Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Valmennus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. 

Tervetuloa mukaan!