Kalenteri

« Takaisin

Uravalmennus 40 pv

Aloitusaika:
3.8.2020 9:00
Lopetusaika:
25.9.2020 15:15
Paikka:
Jyväskylä
Tyyppi:
Valmennukset
Alue:
Keski-Suomi
Kuvaus:

Uravalmennus 40 pv

Kurssinumero: 689323 (tarvitset tätä ilmoittautumiseen)

Huom! Vallitsevan tilanteen vuoksi valmennus toteutetaan verkon kautta ja korttisuorituksissa saattaa olla poikkeuksia.

Haluatko päästä töihin tai opiskelemaan? Oletko vaihtamassa alaa? Vai mietitkö vielä seuraavaa askelta työ- tai opiskelu-urallasi? Uravalmennuksen aikana asiantunteva valmentaja auttaa sinua alasi löytämisessä ja sen saavuttamisessa. Uravalmennuksessa tuetaan ja ohjataan henkilöasiakasta ammatinvalinta- ja uravaihtoehtojen selkiyttämisessä, ammatilliseen koulutukseen sekä lisä- ja/tai täydennyskoulutukseen hakeutumisessa ja työelämävalmiuksien kehittämisessä. Valmennuksen aikana on mahdollista suorittaa kaksi lupakorttia (hygieniapassi, anniskelupassi, työturvallisuuskortti, tieturvakortti, tulityökortti, trukkikortti, EA1 ja/tai hätäensiapu).

40 päivän uravalmennus on suunnattu erityisesti pidempää ja laajempaa uravalmennusta tarvitseville asiakkaille. Mikäli koet, että sinulle riittäisi kevyempi ohjaus, katso tapahtumakalenterista 10 päivän uravalmennukset.

Valmennuksen aikana

  • tutustut erilaisiin ala- ja uravaihtoehtoihin
  • saat tietoa erilaisista opiskelu- ja tutkintovaihtoehdoista
  • täsmennät omia uratavoitteitasi ja suunnitelmiasi
  • teet konkreettista työ- ja/tai opiskelupaikan hakua yhdessä valmentajan kanssa

Valmennukseen kuuluu myös työssäoppimisjakso, jonka aikana voit löytää tulevan työpaikkasi ja/ tai testata työn tai alan soveltuvuutta sinulle. Voit myös jakson aikana käydä tutustumassa sinua kiinnostavaan oppilaitokseen ja opintoihin.

Esite (pdf)

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ei takaa automaattisesti valmennukseen pääsemistä. TE-toimisto on tarvittaessa yhteydessä sinuun sähköpostitse ilmoittautumisesi jälkeen. Jos sinut hyväksytään valmennukseen, saat kutsukirjeen sähköpostitse ennen valmennuksen alkamisajankohtaa. Huomioithan, että ryhmä toteutuu, mikäli osallistujia on riittävä määrä.