<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Stadin ammattiopiston walk in -työkokeilurekry

Aloitusaika:
19.7.2018 12:00
Lopetusaika:
19.7.2018 15:00
Paikka:
Helsinki
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Oletko kiinnostunut kokeilemaan uutta alaa? Etsitkö uutta suuntaa? Tule kuulemaan Stadin ammattiopiston tarjoamista työkokeilumahdollisuuksista Ohjaamo Helsinkiin!

Työkokeilurekryssä voit hakea Stadin ammattiopiston työpajoihin tai yrityksissä tapahtuviin valmennuksiin. Tarjoamamme palvelu sopii juuri sinulle, jos et vielä tiedä tarkasti, mitä haluat tulevaisuudelta. Tule kokeilemaan palvelualan työtä kahvilaan, hoitotyötä alan työpaikalle. Jos haluat oppia koodausta tai päästä sisään ICT-asiantuntijan tehtäviin, ICT-paja on juuri sinua varten! Tarjoamme myös logistiikka- ja liikunta-alan työkokeilupaikkoja. Ehkä olet kiinnostunut media-alasta, tai kenties käsillätekijä?

Haemme uusia nuoria elokuussa alkaviin ryhmiin mediakylpylään sekä metalli- ja woodoo-verstaalle. Tarjoamme myös mahdollisuuden korttikoulutusten, ja halutessasi myös tutkinnon osien suorittamiseen mm. kahvila- tai ravintola-alalta.

Tervetuloa walk in –tyyppiseen tapahtumaan, jossa kerromme lisää mahdollisuuksista!

5.7. esittelyssä metalli-, puu- ja keramiikka-alan työpajat
12.7. esittelyssä sote- ja liikunta-alojen paikat
19.7. esittelyssä Digitalents / ICT Beginners sekä Mediakylpylä
26.7. esittelyssä kahvilat

Voit halutessasi osallistua lyhyeen 10 min pikahaastatteluun! Ota mukaan CV:si ja kerro lyhyesti, kuka olet, mistä tulet, mitä osaat ja mitä haet.

Rekrytilaisuudet järjestetään Ohjaamo Helsingissä, Fredrikinkatu 48, torstaisin klo 12-15.

Vain helsinkiläisille!

Tervetuloa!