<< Takaisin

Kalenteri

Rekrytointitilaisuus: Myyntitalo Routa Oy

Aloitusaika:
25.2.2020 14:00
Lopetusaika:
25.2.2020 15:00
Paikka:
Oulu
Alue:
Pohjois-Pohjanmaa
Kuvaus:

Myyntitalo Routa Oy on myynnin ammattilaisyritys, joka toimii kahdeksalla paikkakunnalla (Rovaniemi, Kemijärvi, Tervola, Ranua, Oulu, Kokkola, Seinäjoki ja Vaasa). Yritys on Asiakkuusmarkkinointiliiton (ASML) jäsen ja sillä on liiton myöntämä Reilu Työnantaja -status. Myyntitalo Routa tekee pääosin puhelimen kautta tapahtuvia myynti- ja markkinointiprojekteja ympäri Suomen.

Myyntitalo Routa etsii nyt Oulun Rotuaarin toimistoonsa sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia tekijöitä kuten opiskelijoita ja eläkeläisiä. Yritys tarjoaa myös mahdollisuuden suorittaa liiketalouden ammattitutkinto oppisopimuskoulutuksena. Työt ovat monipuolisia myynnin ja markkinoinnin tehtäviä. Kontaktoitavat asiakkaat ovat aina ko. tuotteen passiiviasiakkaita eli omaavat jo aiemman historian tuotteeseen. Aiempaa kokemusta alalta ei välttämättä tarvita, sillä työnantaja antaa peruskoulutuksen sekä jatkuvan tuen työhön ja siinä kehittymiseen. Työntekijällä on myös mahdollisuus erikoistua luonnonkosmetiikan markkinointiprojekteihin.

Yrityksen sisällä etenemismahdollisuudet ovat myös hyvät, joten ansioituneilla ja lisävastuusta kiinnostuneilla on mahdollisuus myös hakea esimieskoulutukseen ja työllistyä sen jälkeen erilaisissa esimiestehtävissä. Myyntitalo Routa tarjoaa mahdollisuuden työskennellä kokopäiväisesti (7,25 tuntia / arkityöpäivä), osa-aikaisesti esimerkiksi opiskelujen tai toisen työn ohella sen kuukausituntimäärän, mikä työntekijän elämäntilanteeseen parhaiten sopii. Palkkaus koostuu pohjapalkasta, provisiosta ja bonuksista.

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto ja Myyntitalo Routa järjestävät yhteistyössä infotilaisuuden avoimista työpaikoista.

Aika: 25.2. klo 14 (kesto noin tunnin)
Paikka: TE-toimiston Oulun toimipaikassa (Torikatu 34-40)

Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille.

Tervetuloa kuulemaan lisää yrityksestä sekä työ- ja oppisopimusmahdollisuuksista!

 

Lisätietoja yrityksestä: http://www.myyntitalorouta.fi/fi/.