Kalenteri

« Takaisin

Uravalmennus 10 pv, nuoret

Aloitusaika:
4.5.2020 9:00
Lopetusaika:
15.5.2020 15:15
Paikka:
Jyväskylä
Tyyppi:
Valmennukset
Alue:
Keski-Suomi
Kuvaus:

Uravalmennus 10 pv, nuoret

Kurssinumero: 689449 (tarvitset tätä ilmoittautumiseen)

Huom! Vallitsevan tilanteen vuoksi valmennus toteutetaan verkon kautta ja korttien suorittamisessa saattaa olla poikkeuksia.

Uravalmennuksessa tuetaan ja ohjataan henkilöasiakasta ammatinvalinta- ja uravaihtoehtojen selkiyttämisessä, ammatilliseen koulutukseen sekä lisä- ja/tai täydennyskoulutukseen hakeutumisessa ja työelämävalmiuksien kehittämisessä. Valmennuksen aikana asiakkaalle laaditaan toteuttamiskelpoinen urasuunnitelma. Lisäksi voit suorittaa valmennuksen aikana kaksi lupakorttia (hygieniapassi, anniskelupassi, työturvallisuuskortti, tieturvakortti, tulityökortti, trukkikortti, EA1 ja/tai hätäensiapu).

Sisältö:

  • Osaamisen, ammattitaidon ja soveltuvuuden arviointi
  • Työnhaun sähköiset palvelut
  • Yrityskäynnit
  • Lupakorttikoulutus
  • Kouluttautumisen vaihtoehdot
  • Yksilölliset toimintasuunnitelmat

Uravalmennuksen sisältöalueet ja sisältöjen painotus riippuvat kohderyhmästä, myös menetelmät ja toteutustavat räätälöidään ryhmän tarpeiden mukaan.

Esite (pdf)

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ei takaa automaattisesti valmennukseen pääsemistä. TE-toimisto on tarvittaessa yhteydessä sinuun sähköpostitse ilmoittautumisesi jälkeen. Jos sinut hyväksytään valmennukseen, saat kutsukirjeen noin 1-2 viikkoa ennen valmennuksen alkamisajankohtaa. Huomioithan, että ryhmä toteutuu, mikäli osallistujia on riittävä määrä.