<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Työnantajatreffit: Barona Logistiikka

Aloitusaika:
20.2.2020 13:00
Lopetusaika:
20.2.2020 15:00
Paikka:
Helsinki
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Aika: 20.2.2020 13.00-15.00
Paikka: Uudenmaan TE-toimisto, Pasila, Työllisyyden Palvelutori, Ratapihantie 7


Barona Logistiikalla on tarjolla erilaisia varasto- ja logistiikka-alan tehtäviä Uudenmaan alueella.

Etsimme keräilijöitä, vastaanottajia, työnjohtajia, trukinkuljettajia ja varastotyöntekijöitä erilaisiin varastoympäristöihin niin kokoaikaisiin kuin osa-aikaisiin työtehtäviin. Etsimme työntekijöitä huoneenlämpimiin-, viileisiin- ja pakkasvarastoympäristöihin. Useassa tehtävässä työ tapahtuu 2-vuororytmissä, mutta tarjolla on myös päivävuoropainotteisia tehtäviä sekä yövuorossa tapahtuvia töitä. Tarjolla on määräaikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia työpaikkoja.

Pystymme kouluttamaan ja perehdyttämään sinut moniin varaston eri tehtäviin, mutta joihinkin tehtäviin edellytyksenä voi olla aiempi kokemus esimerkiksi trukkien käytöstä. Tärkeintä meille on kuitenkin reipas asenne työntekoa kohtaan. Useilla varastoilla edellytyksenä on myös täysi-ikäisyys.

Tehtävien palkkaukset määrittyvät työskentelykohteen mukaan, mutta suurimmassa osassa tällä hetkellä avoinna olevista paikoistamme peruspalkkataso vaihtelee alan työkokemuksen ja/tai koulutuksen mukaan 11,13e/h – 13,26e/h välillä.

Tule paikalle klo 12.45, koska tilaisuus alkaa klo 13.00.

Tilaisuus alkaa työnantajan infolla työtehtävistä, jonka jälkeen jokainen työnhakija pääsee henkilökohtaiseen haastatteluun (5-10 min). Ota mukaan valmiiksi tulostettu ansioluettelo, jos sinulla on sellainen. Paikan päällä on myös tulostus mahdollisuus. Mikäli sinulla ei ole ansioluetteloa, teet pikaversion paikan päällä.

Tilaisuus kestää noin 2-3 tuntia riippuen paljonko työnhakijoita on paikan päällä.

Tapahtumaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja siihen osallistuminen on vapaaehtoista.