<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Infotilaisuus: Ilmastomuutoksen osaaja -koulutus

Aloitusaika:
25.6.2019 13:30
Lopetusaika:
25.6.2019 14:30
Paikka:
Helsinki
Tyyppi:
Koulutusinfo
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Aika: tiistai 25.6.2019 klo 13.30 – 14.30
Paikka: Suomen ympäristöopisto SYKLI, Malmin kauppatie 8 b, 00700 Helsinki (4. kerros, luokka: Karhu)

Ilmastomuutoksen osaaja –koulutus, hakunumero: 687050

Ilmastonmuutoksen torjuminen on yksi tärkeimmistä työtehtävistä juuri nyt - hae mukaan!

Onko tavoitteenasi työllistyä ja haluat vaikuttaa ilmastonmuutokseen? Ilmastonmuutoksen torjuminen on yksi tärkeimmistä globaaleista työtehtävistä juuri nyt. Koulutuksemme kautta pääset näyttämään potentiaalisi sinua kiinnostavassa yrityksessä tai organisaatiossa ja samalla saat ajankohtaisen osaamisen ilmastonmuutoksesta. Koulutus toteutetaan nyt toista kertaa.
 
Tästä koulutuksesta saat valmiudet ympäristöalan erikoisammattitutkinnon suorittamiseen, joka koostuu neljästä tutkinnon osasta. Keskeisin tutkinnon osista on resurssitehokkuuden asiantuntijana toimiminen, jota varten työjaksolla toteutetaan materiaalitehokkuuden kehittämisprojekti. Tavoitteena on työllistyä koulutuksen päätteeksi ilmastonmuutoksen vaikutuksiin liittyviin asiantuntijatehtäviin.
 
Koulutuksen sisältöinä ovat mm. ilmastonmuutoksen ajankohtaiset asiat ja työkalut, oman osaamisen myyminen sekä perusteet kiertotaloudesta. Koulutus järjestetään Helsingissä ja se kestää seitsemän kuukautta ja siihen sisältyy työskentelyjakso yrityksessä.
 
Suomen ympäristöopisto SYKLI on valtakunnallinen ammatillinen erityisoppilaitos, kouluttaja ja kehittäjä. Ympäristökoulutus Syklissä on monipuolista. Tarjoamme tutkintoon valmistavaa koulutusta, lyhytkoulutuksia, konsultointia ja muita asiantuntijapalveluita. Ydinosaamistamme on soveltaa uusinta tietoa käytännössä ja tuoda tämä asiakkaidemme hyödyksi. Siksi meidät tunnetaankin työelämän kestävän kehityksen edelläkävijänä.
 

Lisätietoja

Soittoajat: tiistaisin klo 10-12 ja torstaisin klo 12-14
Terhi Liettilä: terhi.liettila@sykli.fi / 046 922 7696
Kaisa Annala (tavoitettavissa 28.6. asti ja 8.8. alkaen): kaisa.annala@sykli.fi / 050 5744 755

Katso koulutuksen tiedot TE-palveluiden sivuilta.