<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Miitti: Vaskisepät rekrytoi peltiseppiä ja myyjiä

Aloitusaika:
4.12.2019 10:00
Lopetusaika:
4.12.2019 11:30
Paikka:
Jyväskylä
Alue:
Keski-Suomi
Kuvaus:

Aika:  ke 4.12.2019 klo 10-11.30
Paikka:  Keski-Suomen TE-toimisto, Vapaudenkatu 58 A, 40100 JYVÄSKYLÄ 1. kerros Auditorio

Oletko joskus pohtinut myyntityötä ammattina? Tai oletko kenties jo tehnyt myyntityötä, mutta koet, että oikea paikkasi on vielä löytymättä?

Altistu Vaskiseppä- hengelle ja tule kuulemaan perustajamme, toimitusjohtajamme, seppä Eero Inkeroisen tarina siitä, mistä tulemme, keitä olemme ja voisitko Sinä olla yksi meistä. Vaskisepät tekee kestäviä ja laadukkaita konesaumakattoja markkinoiden pisimmällä takuulla.

Vaskisepät avaa toimipisteen Jyväskylään ja hakee nyt myyntiedustajia ja kattopeltiseppiä.

  • Etsimme nyt joukkoomme lisää myyjiä, jotka antavat omakotitaloasiakkaillemme mahdollisuuden ostaa markkinoiden parhaan katon.Tulet saamaan vahvan koulutuksen tehtävääsi niin teknisen osaamisen kuin asiakashankinta- ja myyntitaitojen osalta. Myyjillämme on takuupalkka ja kilometrikorvaukset oman auton käytöstä.
  • Etsimme joukkoomme myös lisää seppiä, jotka ovat valmiita kisälleiksi mestarien oppiin tai valmiita tekemään parhaita kattoja suurella sydämellä.

Tule kuulemaan ja kyselemään mielenkiintoisista työtehtävistä ke 4.12. klo 10 Keski-Suomen TE-toimiston auditorioon. Sinulla on mahdollisuus lyhyeen haastatteluun heti tilaisuuden jälkeen, haastattelut tapahtuvat ilman aikavarausta.

Katso lisätietoja: www.te-palvelut.fi Avoimet työpaikat paikkailmoitus 10163704  ja 10169709

Tutustu työnantajaan ja työpaikkaan: http://www.vaskisepat.fi/kattoremontti/

Tervetuloa!