Kalenteri

« Takaisin

Valmennus rakennus-, logistiikka ja teollisuusalan nuorille työnhakijoille

Aloitusaika:
14.9.2020 9:00
Lopetusaika:
13.11.2020 15:00
Paikka:
Lahti
Tyyppi:
Valmennukset
Alue:
Häme
Kuvaus:

KIINNOSTAAKO TYÖSKENTELY RAKENNUS-, LOGISTIIKKA- TAI TEOLISUUSALALLA?

Lahdessa alkaa syyskuussa uravalmennus, jonka aikana yhdessä valmentajan kanssa pääset pohtimaan seuraavaa askelta urapolullasi. Voisiko seuraava työ- tai opiskelupaikkasi löytyä rakennus-, logistiikka- tai teollisuusalta? Olisiko alanvaihto tässä vaiheessa paras työllistämistäsi edistävä siirto?

Valmennuksessa kartoitetaan lähtötilanteesi, työ- ja koulutushistoriasi sekä osaamisesi ja vahvuutesi, kirkastetaan seuraavat tavoitteesi ja tehdään yhdessä selkeä suunnitelma mitkä askeleet sinun täytyy ottaa tavoitteeseen päästäksesi. Valmennuksen aikana tutustutaan alan moninaisiin työtehtäviin ja -ympäristöihin, työnantajiin ja heidän työntekijätarpeisiinsa sekä mikäli kouluttautuminen on ajankohtaista, niin kartoitetaan alaan liittyvät työvoimakoulutukset, ammatilliset tai korkeakouluopinnot. Valmennuksen aikana päivität työnhakutaitosi. Valmennuspäivien välissä on työkokeilujakso, jonka suoritat itseäsi kiinnostavalla ja tavoitteitasi tukevalla työnantajalla.

Yhdessä valmentajan kanssa rakennetta jatkosuunnitelman, jonka avulla pääset kohti tavoitettasi: työ- tai opiskelupaikka rakennus-, logistiikka- tai teollisuusalalta!
Varmista paikkasi valmennuksesta ja hae mukaan!

URAVALMENNUS
14.9.-2.10.2020 +
TYÖKOKEILUJAKSO
5.10.-6.11.2020 +
URAVALMENNUS
9.-13.11.2020

Tervetuloa mukaan!

VALMENNUSPAIKKA
Opiston Kunkku
Harjukatu 46
15100 Lahti

Esite

Tämän valmennuksen numero on 693178

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittautumiseen tarvitset yllä olevan kurssinumeron. Huomioithan, että ilmoittautuminen valmennukseen on sitova.

Antamasi tiedot lähetetään TE-toimistolle, jossa asiantuntija tekee palveluntarvearvion. Valmennuksiin valitaan ensisijaisesti työttömiä työnhakijoita, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet vastaavaan palveluun. Jos sinut hyväksytään valmennukseen, sinuun ollaan yhteydessä TE-toimistosta.

Ilmoittaudu tästä -painike

______________________________________

LISÄTIETOA VALMENNUKSESTA:

Hämeen TE-toimisto
mari.pirttiniemi@te-toimisto.fi
p. 0295 041 700

Spring House
info@springhouse.fi
p. 09 726 2800