<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Nobina Finland Oy:n rekrytointi-info

Aloitusaika:
23.3.2018 13:00
Lopetusaika:
23.3.2018 15:00
Paikka:
Helsinki
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Aika: 23.3. klo 13.00

Paikka: Uudenmaan TE-toimisto, Kamppi. Antinkatu 1, 00100 Helsinki. 3. kerros. Avaamme oven tilaisuuden alkaessa.

Katso tapahtuman esite tästä.

Nobina Finland Oy on rekrytoimassa Uudenmaan alueelta 50 ammattitaitoista linja-autonkuljettajaa määräaikaisiin tehtäviin pääkaupunkiseudun reittiliikenteeseen. Nobina on Pohjoismaiden suurin joukkoliikenneoperaattori ja Suomessa Nobinalla on 1300 työntekijää ja yli 400 linja-autoa. Nobina Finland Oy on paikallisliikenneyritys, joka hoitaa HSL:n linja-autoliikennettä pääkaupunkiseudulla Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla.

Oletko linja-autonkuljettaja, joka asettaa asiakkaan etusijalle? Silloin paikkasi on Nobinalla. Osaat kohdata stressaavat tilanteet ja ympäristöt rauhallisesti ja turvallisesti. Olet ulospäinsuuntautunut ja joustava, mutta ennen kaikkea pidät ihmisistä ja näet haasteen siinä, että pidät asiakkaat tyytyväisinä. Selviytyäksesi työstä edellytämme, että osaat puhua ja kirjoittaa suomen kieltä. Lisäksi edellytämme, että sinulla on D-ajokortti sekä linja-autonkuljettajan ammattipätevyys.

Nobinalla saat perusteellisen kuljettajaperehdytyksen sekä mahdollisuuden kehittää edelleen ammattitaitoasi. Arvostamme tasapuolista ikä- ja sukupuolijakaumaa kuten myös etnistä ja kulttuurista monimuotoisuutta.

Haemme linja-autonkuljettajia määräaikaisiin sijaisuuksiin, joita tarvitsemme vaiheittain kevään ja kesän aikana.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!

TERVETULOA NOBINA OY:n REKRYTOINTI-INFOON! TYÖNANTAJA KERTOO AVOIMISTA TYÖPAIKOISTA.

www.nobina.com/fi/finland/