<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

CV-teemapäivä

Aloitusaika:
25.7.2018 10:00
Lopetusaika:
25.7.2018 15:00
Paikka:
Tampere
Tyyppi:
Muut, Valmennukset
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


CV-teemapäivä koostuu useista eri luennoista, joihin osallistumalla saat hyödyllisiä ohjeita ansioluettelon laatimiseen tai sen päivittämiseen. Luennoilla kuulet muun muassa siitä, miten ansioluettelo rakennetaan ja kuinka voit erottautua hakijoiden joukosta hyvällä video-CV:llä. Teemapäivän aikana saat myös vinkkejä CV-nettiesittelysi päivittämiseen ja kuinka voit hyödyntää LinkedIniä työnhaussasi. Voit osallistua CV-työpajaan ja CV-valokuvaukseen non-stoppina koko teemapäivän ajan.

Paikka: Pirkanmaan TE-toimisto, Pellavatehtaankatu 25, Tampere, 1. kerros, Satiini.

Teemapäivän tietoiskut ovat kestoltaan 45 minuutin pituisia.

Klo 10.00 CV:n tekemisen ABC

  • Tietoiskussa saat käytännölliset ja hyödylliset vinkit ansioluettelon rakentamiseen.

Klo 11.00 Erotu video-CV:llä

  • Video-CV:n avulla voit uudella tavalla tuoda esiin omaa osaamistasi, taitojasi ja motivaatiotasi. Hyvän videon avulla jäät mieleen positiivisella ja persoonallisesti erottuvalla tavalla. Valmennuksessa opit, mitä video-CV ja videohaastattelu ovat, mitä etuja video-CV antaa ja miten tehdään hyvä video-CV.

Tauko ajalla klo 11.45 – 12.30

Klo 12.30 CV-netti ja Työmarkkinatorin hakupalvelu

  • CV-netti on TE-toimiston tarjoama sähköinen palvelu, jonka kautta voit työllistyä piilotyöpaikkaan. Se on loistava paikka markkinoida omaa osaamistasi työnantajille. Tässä osiossa kuulet uusimmat tärpit oman CV-nettiesittelysi päivittämiseen. Työmarkkinatorin hakupalvelu on uusi tapa löytää omaa osaamista vastaavaa työtä. Käyttämällä palvelua kehität työnvälityksen tulevaisuuden kohtaamisympäristöä ja olet uudenlaisen rekrytoinnin aallon harjalla.

Klo 13.15 Visuaalinen CV

  • Luennolla opit, miten perinteisen CV:n saa helposti luettavammaksi ja mielenkiintoisemmaksi. Käymme läpi myös vaativampia esimerkkejä graafisesta ja visuaalisesta ilmaisusta. Luennon vinkeillä CV:si näyttää tyylikkäältä ja vetoavalta. Opit myös, miten luoda yhtenäinen henkilöbrändi työnhakusi tueksi ja mitä ohjelmia voisit käyttää visuaalisen ilmeen toteutukseen.

Klo 14.15 LinkedIn työnhaussa

  • LinkedInissä voit luoda kontakteja oman alasi ihmisiin ja yrityksiin ja etsiä piilotyöpaikkoja. Osiossa opit hyödyntämään LinkedIniä työnhaussa ja saat vinkkejä verkostoitumiseen. Tämä tietoisku sopii erityisesti Linkedlnin vasta-alkajille.

Klo 10.00-15.00, non-stop CV-työpaja

  • Ota mukaan verkkopankkitunnukset ja muistitikku, jolla on valmis CV:si muokattavassa muodossa esim. Word-tiedostona.

Klo 10.00-15.00, Profiiikuvan päivitys CV:n ja somen käyttöön

  • Työnhaun ohjaajat auttavat sinua non-stop saamaan ansioluetteloosi tai sosiaalisen median työnhakuun edustavan ja tyylikkään kuvan. Otathan mukaan oman kameran tai älypuhelimen. 

Ilmoittautuminen

Anna sitova ilmoittautumisesi CV-teemapäivään oheisesta linkistä ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. 

Teemapäivään ilmoittautuminen

Sitovan ilmoittautumisen voi perua vain perustellusta syystä. Teemampäivä on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Päivän aikana käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä koulutusmateriaalia jaeta osallistujille.

Tervetuloa mukaan!