<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Webinaari: Tukea osatyökykyisen työllistymiseen

Aloitusaika:
5.12.2019 9:00
Lopetusaika:
5.12.2019 11:00
Paikka:
Uusimaa
Tyyppi:
Webinaari
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Aika: Torstai 5.12. klo 9.00-11.00

Paikka: Webinaari

Huom! Webinaarien lähetys tulee Pirkanmaalta. Mikäli luennolla käsitellään TE-toimiston palveluita, eivät kyseiset asiat välttämättä koske Uusimaata. Muut verkkoluennon aiheet ovat kuitenkin paikasta riippumattomia.


Verkkoluennon aikana kuullaan erilaisista keinoista kohti työelämää, kun työnhaun taustalla on osatyökykyisyyttä. Osallistumalla luennolle kuulet osatyökykyisille suunnatuista etuuksista sekä tarjolla olevista tukimahdollisuuksista ja TE-palveluista. Luennolle ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet työnhakijat.   

Sisältö:
•Keinot kohti työelämää
•Tukea työntekijälle ja työnantajalle
•Palkkatuki ja työkokeilu
•Kuntouttava työtoiminta

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.


Ilmoittaudu verkkoluennolle

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox -selaimilla. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi.

Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Valmennus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Tervetuloa mukaan!