<< Takaisin

Kalenteri

Verkkoluento: Rohkeasti kesätyönhakuun!

Aloitusaika:
18.2.2019 13:00
Lopetusaika:
18.2.2019 15:00
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


Tämä verkkovalmennus on tarkoitettu erityisesti nuorille sekä kesä- ja kausityönhausta kiinnostuneille. Osallistumalla saat tietoa työnhausta ja ajankohtaisia vinkkejä työpaikkojen etsimiseen. Saat tietoa myös kansainvälisistä työnhakumahdollisuuksista ja vinkkejä ulkomailla työskentelyyn. Valmennus antaa hyvät eväät kesätyönhakuun. Lähetyksessä ovat mukana myös Särkänniemen, Nordic Gourmetin ja Staffpointin edustajat, jotka kertovat tarjoamistaan kesätyömahdollisuuksista!

Sisältö:

  • Mitä kausityö tarkoittaa?
  • Mistä työpaikkojen etsimisen voi aloittaa?
  • Millainen on hyvä CV ja hakemus?
  • Miten työnantajaan kannattaa ottaa yhteyttä?
  • Minkälaisia ominaisuuksia työnantajat arvostavat työntekijöissään?

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla, joten voit seurata sitä paikasta riippumatta. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-selaimella. Valmennuksen aikana voit osallistua myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissä. Halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi.

Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Valmennus on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille, erityisesti alle 30-vuotiaille nuorille. 

Tervetuloa mukaan!