Kalenteri

« Takaisin

Verkkoluento: Matkailu- ja ravintola-ala työllistää 

Aloitusaika:
29.11.2019 9:00
Lopetusaika:
29.11.2019 11:00
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


Matkailu- ja ravintola-alalla menee nyt lujaa ja tulevaisuudennäkymät ovat hyvät. Tämä valmennus sopii kaikille alasta kiinnostuneille työnhakijoille.  

Valmennuksen aikana tutustutaan tarkemmin matkailu- ja ravitsemisalaan, alalla arvostettaviin ominaisuuksiin ja alan kehitysnäkymiin. Olisitko kiinnostunut kouluttautumaan majoitus- ja ravitsemisalan tehtäviin? Saat tietoa erilaisista kouluttautumisvaihtoehdoista alalle. Lisäksi verkkoluennolla vierailee StaffPoint Oy:n matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluiden kehityspäällikkö Mira Elo. 

Sisältö

  • Matkailu- ja ravitsemisalan tehtävät ja työpaikkojen hakeminen 
  • Alan työllisyysnäkymät 
  • Kouluttautuminen 

Ilmoittautuminen  

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.  

Ilmoittaudu verkkoluennolle  

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox -selaimilla. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Valmennus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.  

Tervetuloa mukaan!