<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Teemaluento verkossa: Koulutuksesta työhön - Piece of Work

Aloitusaika:
26.3.2020 13:00
Lopetusaika:
26.3.2020 14:00
Tyyppi:
Koulutusinfo, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


Koulutuksesta työhön -teemaluennolla käydään läpi yksittäistä koulutusta tai koulutuskokonaisuutta. Verkkoluennolle osallistumalla saat lisätietoja työvoimakoulutuksen toteutuksesta ja tarkemmasta sisällöstä, koulutukseen hakeutumisesta, opiskelijavalinnasta ja koulutuksen aikaisesta toimeentulosta. Teemaluennon aikana voit esittää kysymyksiä chatin kautta. Luennolla vierailee TE-palveluiden koulutusasiantuntijoita ja kouluttajan edustajia. 

Tulevan teemaluennon aikana käydään läpi vahvaan valmennusmalliin ja yksilölliseen opetussuunnitelmaan perustuvia Piece of Work -koulutuksia. Näiden lyhytkestoisten koulutusohjelmien sisällöt koostuvat yleensä ottaen tietopuolisesta opetuksesta valitsemallasi substanssialalla, valmennuksesta ja yritysjaksosta. Suunnittelet monimuotoisen ja joustavan koulutuksen substanssisisällöt yhdessä valmentajasi kanssa. Aiempi osaamisesi, kiinnostuksen kohteesi ja työelämätarpeet ovat ohjelmasuunnittelun perusta. Verkkoluennon aikana tutustut etenkin Muutosvoimaa –ohjelman sisältöön, joka on tarkoitettu ensisijaisesti korkeakoulututkinnon suorittaneille TE-palveluiden asiakkaille, joiden työsuhde on äskettäin päättynyt tai on päättymässä.  
 
Tutustu Piece of Work -koulutuksiin ja hae mukaan! Lisätiedot saat osallistumalla verkkoluennolle. 

Haussa olevat Piece of Work -koulutukset

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa. 

Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla, joten voit seurata lähetystä paikasta riippumatta. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa, ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Luennolla käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Verkkoluento on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.