Kalenteri

« Takaisin

Verkkoluento: Maalla on nyt kausitöitä!

Aloitusaika:
3.6.2020 13:00
Lopetusaika:
3.6.2020 15:00
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


Maatilat tarvitsevat kausityövoimaa juuri nyt, mutta työtä on tarjolla pitkälle syksyyn saakka. Työtehtäviä on monenlaisia aina taimien istutuksesta marjojen poimintaan. Kausityöntekijöitä tarvitaan turvaamaan kotimainen sato suomalaisten ruokapöytään.

Työllisty kausityöhön -verkkoluennolta saat ajankohtaista tietoa maaseudun monipuolisesta kausityöstä ja sen tärkeydestä. Luennon aikana käymme läpi, mitä edellytyksiä kausityö tekijöiltään vaatii. Tutustumme alan tällä hetkellä avoinna oleviin tehtäviin ja myös tulevalla kaudella tarjolle tuleviin tehtäviin. Luennolle osallistumalla ymmärrät, mistä kausityöpaikkoja löytää ja mitä ne käytännössä tarkoittavat. Osaat tunnistaa kausityössä hyödynnettävät ominaisuutesi ja käyttää oikeita työnhakukanavia työpaikan napataksesi.

Sisältö

  • Mitkä kausityöalat työllistävät ja milloin?
  • Miksi lähtisin kausityöntekijäksi maatalouteen, puutarha-alalle, luonnonmarjapoimintaan tai metsänuudistamiseen?
  • Mistä kausityöpaikkoja löytää?
  • Millaista työtä kausityöntekijät tekevät?
  • Missä kausityöntekijät voivat majoittua?
  • Kausityön yleiset pelisäännöt kuten palkkaus ja työajat.

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla, paikasta riippumatta. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Valmennus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Tervetuloa mukaan!