<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Yrittäjyys ammattina -verkkoluento

Aloitusaika:
15.2.2018 9:00
Lopetusaika:
15.2.2018 11:00
Tyyppi:
Valmennukset, Yrittäjyysinfo, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:

 

  • Millaisia valmiuksia ja ominaisuuksia yrittäjänä tarvitaan?
  • Millaista apua, tukea ja palveluja yrittäjyyttä harkitseville on tarjolla?

Tämä verkkovalmennus on tarkoitettu yrittäjyydestä kiinnostuneille ja sitä pohtiville. Valmennuksen aikana käydään läpi millaisia valmiuksia ja ominaisuuksia yrittäjänä tarvitaan, mitä yrittäminen on sekä millaista apua, tukea ja palveluja yrittäjyyttä harkitseville on tarjolla. Luennolla pohditaan yhdessä, mikä yrittäjyydessä kiinnostaa, innostaa, motivoi, ja mikä siinä askarruttaa. Herätellään ajatuksia, olisiko sinulla sellaisia ominaisuuksia, joita yrittäjältä vaaditaan.

Luennolla saat ajankohtaista tietoa sekä erilaisia vinkkejä ja työkaluja omien yrittäjävalmiuksien tutkimiseen ja pohtimiseen – Onko minusta yrittäjäksi, onko minulla juuri yrittämiseen sopivia vahvuuksia ja valmiuksia aloittaa yritystoiminta?

Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille.

Ilmoittautuminen verkkoluennolle (webinar):

Ilmoittaudu oheisen linkin kautta verkkoluennolle ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Verkkoluentoa pystyy seuraamaan useimmilla mobiililaitteilla, joten voit seurata lähetystä paikasta riippumatta. Seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-selaimella. Huomaathan, että voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chatiin.


Tervetuloa!