<< Takaisin

Kalenteri

Koulutusinfo: Osaajaksi vanhustyöhön Mehiläiselle

Aloitusaika:
14.1.2020 14:00
Lopetusaika:
14.1.2020 15:30
Paikka:
Tampere
Tyyppi:
Koulutusinfo
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


Vanhustyössä työskennellään kunnissa, kuntayhtymissä ja yksityisellä sektorilla. Työpaikkoina ovat ikäihmisten ympärivuorokautisen hoiva- ja hoitopalvelun lisäksi kotihoito ja kotona asumista tukevat palvelut. Vanhustyöhön kaivataan tekijöitä turvaamaan hyvä hoito. Osaavalla hoidolla tuetaan iäkkään toimintakykyä ja pidetään yllä hänen omia voimavarojaan. 

Rekrytoivassa lähihoitajakoulutuksessa mukana oleva työnantaja Mehiläinen osallistuu koulutuksen opiskelijavalintaan ja työssäoppimisjaksot tehdään yrityksen tehtävissä. Tavoitteena on opiskelijan työllistyminen yritykseen valmistumisen jälkeen. Olethan varautunut tekemään vuorotyötä jo koulutuksen työssäoppimisajankohtina.

Infotilaisuudessa 14.1.2020 klo 14 alkaen kuulet lisätietoja tehtävistä, yrityksestä, koulutuksen toteutuksesta ja toimeentulosta.

Paikka: Tesoman hyvinvointikeskus, kokoustila Inno, Tesomankatu 4 A, Tampere.

Lähihoitajan työ edellyttää hyvää psyykkistä ja fyysistä kuntoa. Ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot ovat ammattitaidon keskeinen osa. Koulutukseen hakeva henkilö on alalle soveltuva henkilökohtaisilta ominaisuuksiltaan ja terveydentilaltaan. Hakijalle on eduksi alan kokemus ja tuntumaa alaan voi olla hankittuna esimerkiksi työkokeilun tai valmennuspalveluiden kautta.

Tutustu koulutukseen tarkemmin hakuilmoituksen kautta ja jätä hyvä hakemus