<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Työnantajatreffit: Yeply

Aloitusaika:
16.1.2020 9:45
Lopetusaika:
16.1.2020 10:00
Paikka:
Helsinki
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Onko pyöräily lähellä sydäntäsi? Haluatko olla mukana pitämässä pääkaupunkiseudun pyörät pyörimässä? Tule Ohjaamoon Työnantajatreffeille 16.1.2020 klo 10.00 ja pääset Yeplyn haastatteluun polkupyörämekaanikoksi. Aikaisempaa kokemusta alalta ei vaadita!

Työnantajatreffeillä pääset suoraan haastatteluun aidosti rekrytoivalle yritykselle.

Tulethan tapahtumaan ajoissa, jo 9.45, sillä tapahtuma aloitetaan klo 10.00! Tilaisuus on suunnattu 18-29‒vuotiaille.

Tilaisuus alkaa Ohjaamon sparrauksella ja työnantajan infolla työtehtävistä. Näiden jälkeen alkavat 5 minuuttia kestävät henkilökohtaiset haastattelut. Tilaisuus kestää noin 2-3 tuntia.

Yeplyssä uskomme, että pyöräily on ihmiselle hauskin tapa siirtyä paikasta toiseen. Lisäksi se on terveellistä ja liittää ihmisen osaksi kaupungin sykettä. Se on elinympäristöllemme hyväksi ja jopa ratkaisu maapallomme pelastamiseksi. Meillä on vahva usko, että pyöräily kuuluu kaikille. Se kuuluu lapsille ja aikuisille, miehille ja naisille, huviajelijoille, kuntopolkijoille, fiilisveivaajille ja sunnuntaisotkijoille. Siksi me arvostamme jokaista pyörää ja pyöräilijää yhtälailla.

Yeply on liikkuva pyörähuoltopalvelu ja start-up -yritys, jonka missiona on muuttaa kankeaa pyöränhuoltoalaa. Puhumme jopa pyörähuollon vallankumouksesta! Olemme viimeisen kolmen vuoden aikana juurruttaneet palvelumme tiukasti pääkaupunkiseudulle ja todella muuttaneet ihmisten käsityksiä pyörähuollosta. Yli 11000 huolletun pyörän maineella olemme keränneetkin jo uskollisen ja vankan asiakaskunnan.

Vuonna 2019 avasimme toimintamme Saksassa, jossa pyörii jo kolme huoltoautoamme. Tänä vuonna laajennamme toimintaamme entisestään ja tavoitteenamme on olla Euroopan suurin ja paras fillarihuoltopalvelu vuonna 2022.

Avoinna on nyt seitsemäntoista (17) huoltomekaanikon paikkaa osa-aikaiseen sekä määräaikaiseen työsuhteeseen.

Mekaanikon roolissa toimit ensisijaisesti huoltoauton vastuullisen mekaanikon työparina. Pyörien huollon lisäksi olet osavastuullinen asiakaspalvelusta, huoltoauton ympärillä tapahtuvasta myynnistä ja palvelun laadusta.

Uskomme vakaasti, että asenne ratkaisee. Hakemamme tekijä voi olla kokenut polkupyörämekaanikon tehtävissä, mutta tämä ei ole välttämättömyys. Koulutamme kaikki mekaanikkomme vaadittaviin tehtäviin. Ennen kaikkea toivomme että hakija on palvelualtis, ripeäotteinen ja positiivinen, eikä lamaannu kiireen keskellä. Jos löydät itsesi näistä kuvailuista, ota rohkeasti yhteyttä!

Me haluamme tarjota sinulle aidosti paikan kasvaa ja kehittyä ihmisenä. Pääset nopeasti kasvavan yrityksen pinnan alle näkemään ja kokemaan asioita joka ei ole monessa työpaikassa edes mahdollista. Kokemuksesta voimmekin sanoa että Yeplyssä tulet oppimaan lukemattomia arvokkaita työelämän taitoja, mekaanikon taitojen lisäksi, joilla on suurta arvoa tulevaisuudessa alalla kuin alalla.

Yeplyn kasvaessa on sinullakin halutessasi mahdollisuus todistaa kykysi, kasvaa ja kehittyä.

Työ on osa-aikaista ja työmäärät vaihtelevat pyöräilykauden mukaan. Toimipaikkana on pääkaupunkiseutu ja uusi toimistomme sijaitsee Espoon Mankkaalla. Työaika pääsääntöisesti arkisin klo 15:00-22:00 mutta myös klo 8:00-16:00 arkipäivävuoroja tai viikonloppuvuoroja on mahdollista tehdä. Työsuhteen kesto on 3-9kk joka alkaa maaliskuun alussa Yeplyn maailmaan johdattavalla ytimekkäällä koulutusjaksolla.

Merkitse tilaisuus kalenteriisi: Ohjaamo Helsinki (Fredrikinkatu 48) to 16.1.2020. kello 10-13!

Katso ohjeet rekrytapahtumaan valmistautumiseksi täältä: https://youtu.be/HG3qKeIvkrI

Katso myös muut rekrytapahtumamme, Ohjaamon CV-pohjat ja linkkivinkkimme täältä: https://ohjaamo.hel.fi/miten-voimme-auttaa-sinua/etsitko-toita/

Saapuminen Ohjaamo Helsinkiin: https://youtu.be/M4q_ADOU-d8