<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Koulutusinfo: Kouluttaudu- ja työllisty rakennusten loppusiivoojaksi Winclean Oy:lle

Aloitusaika:
21.1.2020 13:00
Lopetusaika:
21.1.2020 15:00
Paikka:
Tampere
Tyyppi:
Koulutusinfo
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


Koulutus on tarkoitettu puhtaus- ja kiinteistöpalvelualasta kiinnostuneille työnhakijoille, joilla on halua oppia uutta ja valmiuksia työskennellä rakennuskohteen loppusiivouksessa ja erillisissä erikoissiivouskohteissa. Koulutuksen hyväksyttävästi suorittaneella on mahdollisuus työllistyä Winclean Oy:lle.

Rakennuksen loppusiivooja toteuttaa työtään kahdessa vaiheessa. Rakennus- tai saaneeraustyömaakohteen välisiivouksessa, kun esimerkiksi keittiö tai kosteatilojen perusasennukset on suoritettu ja loppusiivouksessa. Ensimmäisessä vaiheessa tilasta poistetaan esimerkiksi karkeajäte, pahvit, sahanpurut ja pintoihin liimatut teipit. Toisessa vaiheessa tila puhdistetaan asukkaalle muutto- tai käyttövalmiiksi. Rakennustyömaat sijaitsevat tavanomaisimmin omakoti-, kerrostalo-, tai toimistorakennuskohteissa. Erikoispuhdistuksina toteutetaan esimerkiksi peruspesuja ja vahauksia, erikoisten tai vaikeapääsyisten ikkunoiden pesuja ja yläpölyjen poistoa esimerkiksi toimiston valaisimista. Työkohteina ovat useimmiten muut kuin rakennustyömaat. Tavanomaisten kohteiden lisäksi erikoispuhdistuksen työmaina saattavat olla kauppakeskukset tai teollisuushallit.

Osatutkintoon valmistavan koulutuksen tavoitteena on suorittaa puhtaus- ja kiinteistöpalveluiden ammattitutkinnosta, toimitilahuoltajan osaamisalasta yhdestä kahteen tutkinnon osaa. Koulutus on vaihtoehtoisesti yksilöllistä täsmäkoulutusta ilman tutkintotavoitetta esimerkiksi hakijan ammattitaidon syventämiseksi tai käytännön rutiinien saamiseksi.

Osallistu koulutuksen infotilaisuuteen tiistaina 21.1. klo 13 alkaen ja saat lisätietoja esimerkiksi työnantajayhteistyöstä ja kouluksen tarkemmasta sisällöstä.

Paikka: Pirkanmaan TE-toimisto, Pellavatehtaankatu 25, Tampere, esittelytila Satiini, 1. kerros.

Lue lisätietoja koulutushakuilmoituksesta ja jätä hyvä hakemus