<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

RekryKoulutusinfo: Code Academy

Aloitusaika:
15.6.2018 11:00
Lopetusaika:
15.6.2018 12:30
Paikka:
Tampere
Tyyppi:
Koulutusinfo, Muut
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:

 

Code Academy on rekrytoiva koulutusohjelma, jonka kautta Pirkanmaalla toimivat yritykset etsivät yhteensä kahtatoista tulevaisuuden osaajaa erilaisiin työtehtäviin ohjelmistokehityksen ja koodaamisen parissa. Koulutusohjelma on tarkoitettu IT-alasta kiinnostuneille työttömille tai työttömyysuhanalaisille työnhakijoille ja soveltuu sekä vastavalmistuneelle että kokeneemmalle ammattilaiselle, joka haluaa laajentaa osaamistaan tai löytää uralleen uuden suunnan.

Ohjelmassa sijoitut yhteen yhteistyöyrityksistä ja pääset heti mukaan monipuolisiin ja haasteellisiin käytännön projekteihin. Tarkoituksena on kehittää ammatillista osaamistasi ja löytää sinulle sopiva työnantaja. Kun tuleva työnantajasi on löytynyt, yritys solmii kanssasi koulutussopimuksen, joka tähtää vakituisen työsuhteen solmimiseen heti ohjelman päätyttyä. Työn ohessa saat kattavan ja korkealaatuisen koulutuksen alansa parhailta asiantuntijoilta. Taustoistasi ja kiinnostuksestasi riippuen voit suunnata esimerkiksi Front End-, Back End- tai Full Stack -ohjelmistokehityksen, DevOps-kehityksen tai ohjelmistosuunnittelun pariin.

Osallistumalla infotilaisuuteen perjantaina 15.6.2018 klo 11.00 alkaen saat lisätietoja koulutusohjelmasta ja sen yhteistyöyrityksistä!

Paikka: Pirkanmaan TE-toimisto, Pellavatehtaankatu 25, 33100 Tampere, esittelytila Satiini, 1. kerros.
 

Tutustu koulutukseen ja jätä hyvä hakemus
 

Tervetuloa infotilaisuuteen!