Kalenteri

Verkkoluento maahan muuttaneille: Näin otat yhteyttä työnantajaan

Aloitusaika:
10.7.2020 13:00
Lopetusaika:
10.7.2020 15:00
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


Tämä verkkoluento on tarkoitettu maahan muuttaneille työnhakijoille. Luennon aikana käymme läpi, miten voit ottaa yhteyttä työnantajiin esimerkiksi puhelimella tai sähköpostilla. Osallistumalla luennolle opit kertomaan paremmin itsestäsi ja osaamisestasi suomeksi. Luennolta saat neuvoja siihen, miten olet aktiivinen työnhakija. Luennon jälkeen työnantajaan yhteydenottaminen on helpompaa. Verkkoluento pidetään selkosuomeksi ja se etenee rauhalliseen tahtiin.

Sisältö 

  • Miten työnantajaan otetaan yhteyttä?
  • Mikä on piilotyöpaikka ja miten piilotyöpaikkaan haetaan?
  • Miten kirjoitetaan myyvä sähköpostiviesti?
  • Kuinka oma osaaminen esitellään puhelimessa?
  • Kuinka voin helpottaa jännitystä? 

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi luennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox -selaimilla. Luennolla käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Verkkoluento on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Tervetuloa mukaan!