<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Uravalmennus

Aloitusaika:
20.11.2017 9:00
Lopetusaika:
8.12.2017 15:00
Paikka:
Lahti
Tyyppi:
Valmennukset
Alue:
Häme
Kuvaus:

Voit osallistua Uravalmennukseen, jos tulevaisuuden suunnitelmat ja/tai niiden toteutustavat eivät ole sinulle aivan selkeitä. Eli se on mahdollisuus sinulle, joka haluat ohjausta, neuvontaa ja toimintaa uravalintasi/työllistymisesi tueksi ja edistämiseksi.

MITÄ?

Uravalmennuksen aikana tutustut eri ammattialoihin ja saat tietoa eri opiskeluvaihtoehdoista. Käymme läpi tarpeellista osaamista työelämää varten, kuten työnhakuja työelämätaitoja. Teemme myös yritys- ja oppilaitosvierailuja. Käytännössä Uravalmennus on hyvin toiminnallista työskentelyä, joka valmentaa sinua itsetuntemuksen kautta suunnittelemaan omaa ura- tai ammatinvalintaa ja tukee sinua työllistymisessä.

MITEN?

Uravalmennuksessa osallistut hyvin toiminnalliseen ryhmämuotoiseen ohjaukseen. Toiminnallinen työskentely tarkoittaa erilaisia yksilö- ja ryhmätöitä sekä sisällä että ulkoilmassa, jalkautuen myös kaupungille. Valmennuksessa keskustellaan paljon erilaisia tehtäviä tehden ilman luentomaisia tunteja. Valmennuksen aikana saat ryhmävalmennuksen lisäksi myös henkilökohtaista valmennusta ja keskusteluaikaa. Voit vaikuttaa Uravalmennuksen sisältöön ja toimintatapoihin
myös oman aktiivisuutesi avulla.

Uravalmennuksessamme voit suorittaa työturvallisuuskortin ja/tai hygieniaosaamiskoulutuksen.

Valmennus toteutetaan 20.11. – 8.12.2017 ja 22.1. – 23.1.2018. Välijaksolla voi suorittaa työkokeilun. Ryhmä kokoontuu arkisin klo 9 – 15 ja se järjestetään Avain-säätiön tiloissa; Saimaankatu 18, Lahti.


Ilmoittaudu valmennukseen sähköpostilla: valmennukset.hame@te-toimisto.fi tai oman asiantuntijasi kautta.

Esite