<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Ota työnhaku haltuun! -verkkoluento

Aloitusaika:
18.1.2018 9:00
Lopetusaika:
18.1.2018 11:00
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


Tämä työnhaun verkkovalmennus on tarkoitettu juuri työnhakunsa aloittaneille. Valmennuksen aikana saat tietoa ja neuvoja, miten voit edistää työnhakuasi ja miten TE-toimisto on siinä apunasi. Valmennuksessa jokainen osallistuja saa eväitä ja vinkkejä laatiakseen itselleen konkreettisen työnhakusuunnitelman.

Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille.

Ilmoittautuminen verkkoluento (Webinar):

Ilmoittaudu oheisen linkin kautta verkkoluennolle ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittautuessasi ensimmäisen kerran verkkoluennon seuraajaksi, rekisteröidyt Webinar-järjestelmän käyttäjäksi Sign Up –toiminnon kautta. Rekisteröityminen tapahtuu antamalla oma sähköpostiosoite (Email) ja määrittämällä salasana (New password).

Mikäli olet tehnyt rekisteröinnin jo aiemmin, voit ilmoittautua uudelle verkkoluennolle kirjautumalla sisään Log In –toiminnon kautta aiemmin määrittämälläsi sähköpostiosoitteella ja salasanalla.

Omaa Webinar –profiilia muokataan järjestelmän My Account –näkymän kautta. Näkymän Edit Profile –kohdassa voit kirjata käyttäjänimeksesi (Username) nimen, jonka haluat näkyvän mm. Webinar-chatissa. Käytettävä nimi voi olla esimerkiksi vain pelkkä etunimesi. Muista tallentaa (Save) tekemäsi muutokset.

Verkkoluentoa voi seurata useimmilla mobiililaitteilla, joten voit seurata lähetystä paikasta riippumatta. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chatiin. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-selaimella.


Tervetuloa!