Kalenteri

« Takaisin

Go On Yhtiöt rekrytoi rengastyöntekijöitä Euromasterille

Aloitusaika:
17.9.2020 13:00
Lopetusaika:
17.9.2020 14:00
Paikka:
Vantaa
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Aika: torstaina 17.9. kello 13.00
Paikka: Valmennustalo Luxi, Lummetie 2, Tikkurila (sisäänkäynti Kirjasolan puolelta)

Etsimme Euromasterin Vantaan toimipisteisiin useita reippaita rengassesonkityöntekijöitä syksyn rengassesonkiin! Työtehtäviä löytyy monipuolisesti eri toiminnoista. Etsimme muun muassa rengasasentajia, hyllyttäjiä, autonkuljettajia ja asiakaspalvelijoita.

Toivomme hakijoilta ahkeraa ja aktiivista otetta, reippautta, huolellisuutta, ajokorttia ja hyvää fyysistä kuntoa; työ on hallin puolella fyysisesti raskasta. Tärkeintä on kuitenkin ehdottomasti asenne!

Tarjoamme mahdollisuuden kasvattaa muskeleita fyysisen työn parissa tai kartuttaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä, mukavan työyhteisön, työyhteisön tuen, siistin työympäristön sekä Go On:in kattavan henkilöstöetuohjelman. Koulutusta tai kokemusta ei vaadita, koska työhön saa kattavan perehdytyksen ennen sesongin alkua. Olisi kuitenkin hyvä, jos hiukan yleistä tietämystä autoista löytyisi työn helpottamiseksi.

Työt alkavat osalla asentajista nopeallakin aikataululla ja töitä on tarjolla jopa marraskuun loppuun, syksyn sään mukaan. Säännöllinen työaika on 7,5h päivässä, mahdollisuus kiireaikana tehdä myös pidempää työpäivää. Työvuorot ajoittuvat pääsääntöisesti arkisin klo 8-20 ja lauantaisin klo 8-14 välille.

Turvavälien varmistamiseksi otamme rajoitetun määrän osallistujia ja tapahtumaan on pakollinen ennakkoilmoittautuminen.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä.

Hakija pääsee tilaisuudessa lyhyeen (n. 10min) haastatteluun. Haastattelut vuoronumerojärjestyksessä. Ilmoittaudu Luxin aulassa, niin saat vuoronumeron.

Lisätietoja:
Yritysohjaamon koordinaattori Heljä Hannu:
helja.hannu@vantaa.fi, 043 825 0946

Ethän tule paikalle sairaana.

Saavuthan ajoissa ja ota mukaan ansioluettelosi.

Tervetuloa!

Haemme jatkuvasti työntekijöitä myös muihin tehtäviin. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät sivulta www.go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille - yhdistämme työn ja tekijän.