<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Verkkoluento: Yrittäjyys ammattina

Aloitusaika:
16.3.2018 9:00
Lopetusaika:
16.3.2018 11:00
Paikka:
Webinaari
Tyyppi:
Valmennukset, Yrittäjyysinfo, Webinaari
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Aika: 16.3. klo 9-11
Paikka: Webinaari

Yrittäjyys ammattina -verkkovalmennus on tarkoitettu yrittäjyydestä kiinnostuneille ja sitä pohtiville. Valmennuksen aikana käydään läpi millaisia valmiuksia ja ominaisuuksia yrittäjänä tarvitaan, mitä yrittäminen on sekä millaista apua, tukea ja palveluja yrittäjyyttä harkitseville on tarjolla. Luennolla pohditaan yhdessä, mikä yrittäjyydessä kiinnostaa, innostaa, motivoi, ja mikä siinä askarruttaa. Herätellään ajatuksia, olisiko sinulla sellaisia ominaisuuksia, joita yrittäjältä vaaditaan.

Luennolle osallistuvat saavat ajankohtaista tietoa sekä erilaisia vinkkejä ja työkaluja omien yrittäjävalmiuksien tutkimiseen ja pohtimiseen – Onko minusta yrittäjäksi, onko minulla juuri yrittämiseen sopivia vahvuuksia ja valmiuksia aloittaa yritystoiminta? 

Ilmoittaudu verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Verkkoluentoa voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-selaimella. Huomaathan, että voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chatiin. Kaikki verkkovalmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oyn omaisuutta. Koulutusmateriaalia ei jaeta osallistujille.

Tervetuloa mukaan!

Webinaarien lähetys tulee Pirkanmaalta, joten mikäli luennolla käsitellään TE-toimiston palveluita, voivat nämä asiat olla jossain määrin eri kuin Uudellamaalla, mutta muut aiheet ovat paikasta riippumattomia.