<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Löydä piilotyöpaikat -verkkoluento

Aloitusaika:
16.2.2018 9:00
Lopetusaika:
16.2.2018 11:00
Paikka:
Webinaari
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Aika: 16.2.2018 klo 9-11

Paikka: Webinaari

Tämä työnhakuvalmennus on tarkoitettu työnhakijalle, joka haluaa ideoita ja lähestymistapoja löytää työpaikkamahdollisuuksia, jotka eivät ole julkisesti haussa. Valmennuksessa saat käytännön vinkkejä mistä ja miten löytää työmahdollisuuksia.

Sisältö:

  • Mitä piilotyöpaikat ovat ja miten ne löydetään
  • Eri kanavat etsimiseen
  • Käytännön toimet järjestelmälliseen työnhakuun
  • Jatkosuunnitelma sinulle työnhakusi tehostamiseen

Toiminnallisessa valmennuksessa etsitään työmahdollisuuksia käytännössä, luodaan kontakteja mahdollisiin työnantajiin ja tehdään konkreettinen suunnitelma työpaikkojen metsästämiseen.

Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille.

Ilmoittautuminen verkkoluennolle (webinar):

Ilmoittaudu oheisen linkin kautta verkkoluennolle ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Verkkoluentoa pystyy seuraamaan useimmilla mobiililaitteilla, joten voit seurata lähetystä paikasta riippumatta. Seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-selaimella. Huomaathan, että voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chatiin.


Webinaarien lähetys tulee Pirkanmaalta, joten mikäli luennolla käsitellään TE-toimiston palveluita, voivat nämä asiat olla jossain määrin eri kuin Uudellamaalla, mutta muut aiheet ovat paikasta riippumattomia.


Tervetuloa!