Kalenteri

Koulutuksesta työhön - työvoima- ja rekrykoulutukset tutuiksi: mukana Despro Engineering Oy

Aloitusaika:
2.7.2020 9:00
Lopetusaika:
2.7.2020 11:00
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


Koulutuksesta työhön -verkkoluento on tarkoitettu kaikille rekrytointi- ja työvoimakoulutuksista kiinnostuneille. Luennolle osallistumalla saat tietoa, mitä rekrytointi- ja työvoimakoulutukset ovat ja miten ne auttavat työllistymisessä. Verkkoluennon aikana käymme tarkemmin läpi Pirkanmaan TE-palveluiden ajankohtaisia haussa olevia koulutuksia.

Verkkoluennolla vierailevat Despro Engineering Oy:n Marika Svärd ja Suomen yrittäjäopiston Minna Mattila. Heidän kauttaan kuulet lisätietoa Rekrykoulutuksen kautta työllistymisestä Despron sähkö-, valaistus- ja televerkon dokumentoijan ja suunnittelijan tehtäviin. Despro on energia- sekä tietoliikenne-alan asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys, joka toimii sähkönjakeluverkkojen, alueverkkojen, tietoliikenneverkkojen ja katuvalaistuksen asiantuntijoina. Koulutuksen jälkeinen työllistyminen tapahtuu pääosin Tampereelle, mutta muutaman henkilön työllistyminen on mahdollista myös yrityksen muihin toimipisteisiin Hämeenlinnaan, Hyvinkäälle tai Turkuun. Monipuolinen työ pitää sisällään verkkotietojärjestelmän ohjelmistoilla toteutettavaa suunnittelua toimistolla ja myös maastossa liikkumista. 

Voit osallistua keskusteluun ja esittää kysymyksiäsi luennon aikana käynnissä olevassa chatissa!

Sisältö

  • Perustietoa työvoima- ja rekrytointikoulutuksista
  • Koulutus väylänä työllistymiseen
  • RekryKoulutus yhteistyössä Despro Engineerin Oy:n kanssa
  • Ajankohtaiset haussa olevat koulutukset

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Verkkoluentoa voit seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua luennon aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa. Halutessasi voit käyttää vain etunimeäsi tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Luennolla käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Verkkoluento on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.