Kalenteri

« Takaisin

Syvennä kestävän kehityksen ja kiertotalouden osaamistasi

Aloitusaika:
20.8.2020 11:00
Lopetusaika:
20.8.2020 11:30
Paikka:
MessiLive.fi Online-lähetys
Alue:
Pohjois-Savo
Kuvaus:

OHJELMASISÄLTÖ: 

F.E.C -koulutuksella tie työelämään tai uuteen uraan! Projektit ja kestävä kehitys F.E.C -Further Educated with Companies -koulutuksella sinulla on mahdollisuus päästä näyttämään osaamisesi ja potentiaalisi työelämässä. Tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen työjakson päätteeksi.

Projektit ja kestävä kehitys F.E.C -koulutus on suunnattu Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille korkeakoulutetuille työnhakijoille, joilla on aikaisempaa kokemusta ympäristöalan tehtävistä ja/tai vahvaa kiinnostusta oman osaamisen soveltamiseen kestävän kehityksen edistämisen parissa sekä riittävä asiantuntijuus työjaksopaikassa suoritettavan työjakson toteuttamiseen. Soveltuva koulutustausta on esimerkiksi tekninen, luonnontieteellinen, ympäristötieteellinen, kaupallinen tai yhteiskuntatieteellinen.

Sisältö
Projektit ja kestävä kehitys F.E.C -koulutuksessa opiskelija pääsee perehtymään projektitoimintaan, kiertotalouteen ja kestävän kehityksen mukaiseen toimintaan seuraavissa
pääteemoissa:
• Projektityöskentely
• Asiantuntijan ajankohtainen osaamispaketti, joka sisältää mm. digitaaliset työkalut ja viestintää
• Kiertotalouden kokonaiskuva
• Kiertotalous eri toimialoilla
• Kiertotalouden liiketoimintamallit

Koulutus koostuu lähipäivistä, webinaareista, tiimipäivistä sekä etäopiskelupäivistä.
Aikataulu ja koulutuspaikka

Koulutus alkaa 19.10.2020 ja kestää 120 päivää. Lisäksi koulutus sisältää 5 lomapäivää. Koulutus jakaantuu Suomen ympäristöopisto Syklin toteuttamaan 20 päivän koulutukseen ja 100 pv työjaksoon yhteistyöyrityksessa.
Opiskelupaikan saaminen edellyttää hakijalta sopivan yrityspaikan löytymistä yhteistyössä Suomen ympäristöopisto Syklin kanssa. Paikat täytetään siinä järjestyksessä, kun työjaksopaikat löytyvät. Kannustamme hakijaa aktiiviseen työjaksopaikan hakemiseen. Koulutus pidetään suomen kielellä.

Opiskelijaksi valitun henkilön pitää olla tarvittaessa valmis matkustamaan koulutuksen
lähipäiviin seuraaville paikkakunnille: Kuopio, Mikkeli ja Joensuu.

Lähetyksessä ovat mukana koulutuskoordinaattori Terhi Liettilä Suomen ympäristöopisto SYKLIstä ja asiantuntija Teemu Ahtonen Pohjois-Karjalan TE-palvelut.

Hakuaika päättyy 13.9.2020.
Katso lisätietoa ja hae mukaan: bit.ly/2Z6Rcgu

Osallistu MessiLive.fi -lähetykseen ja kysy aiheesta tarkemmin joko netissä www.MessiLive.fi , MessiLive.fi Youtube -kanavalta tai MessiLive.fi Facebook sivuilta. Näissä kanavissa voit esittää kysymyksiä koko lähetyksen ajan chatin kautta.