<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

RekryKoulutus tuotannon tehtäviin Ergo-Kalusteet Oy:lle

Aloitusaika:
22.8.2019 14:00
Lopetusaika:
22.8.2019 15:00
Paikka:
Kuopio ja MessiLive.fi
Tyyppi:
Koulutusinfo, Rekrytapahtuma
Alue:
Pohjois-Savo
Kuvaus:

Kiinnostaako kouluttautua ja työskennellä puusepän kokoonpano- ja CNC-työstö tehtävissä?

Ergo-Kalusteet etsii motivoituneita ja innokkaita tekijöitä, jotka haluavat oppia uusia taitoja. Koulutus on tarkoitettu teollisessa puusepänalan kokoonpanolinjalla tai CNC-koneistajana työskentelystä kiinnostuneille. Puualan peruskoulutus sekä työkokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole vaatimus. CNC-koneistajalla tietotekniikan osaaminen on tärkeää. Koulutuksen tavoitteen on saada valmiudet työskennellä Ergo-Kalusteet Oy:ssä tuotantotehtävissä. Koulutuksessa suuntaudutaan kokoonpanolinjalla työskentelyyn tai CNC-koneistajaksi. RekryKoulutuksen hyväksytysti suorittaneet henkilöt työllistyvät Ergo-Kalusteet Oy:lle.

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa. Koulutusaika on 16.9.-8.11.2019 ja hakuaika päättyy: 25.8.2019 Koulutuspaikkana toimii Savon ammattiopisto, Teollisuustie 4, Karttula sekä osa teoriaopinnoista pidetään Presidentinkatu 3, Kuopio.

Ergo-Kalusteet Oy on Kuopion Karttulassa sijaitseva moderni puusepäntehdas. Ergo-Kalusteet Oy valmistaa erittäin korkealuokkaisia puusepäntuotteita ympäri maailmaa, asiakkaidensa kautta. Valmistus keskittyy erikoiskalusteisiin, yhteistyökumppaneille tehtäviin kalustekomponentteihin ja alihankinta koneistuksiin. Yrityksen laaja materiaalituntemus kattaa kaikki kalustevalmistuksen materiaalit mm. puun, muovin ja erityisesti hygieniakohteissa käytetyn Corianin. Yrityksen konekanta on moderni ja laaja, sisältäen useita CNC-koneita, muiden puusepänteollisuudessa käytettyjen koneiden lisäksi.

Lisätietoja yrityksestä www.ergo-kalusteet.fi
Katso video Ergo-Kalusteiden työtehtävistä ja tuotteista youtu.be/RC7K9BtV7bY

Osallistu MessiLive.fi –lähetykseen ja kysy aiheesta tarkemmin joko paikan päällä Kuopion TE-palvelut Messissä tai verkossa nettisivujemme, YouTube-kanavamme tai Facebook-sivujemme välityksellä. Seuratessasi lähetystä etänä voit esittää kysymyksiä chatin kautta koko lähetyksen ajan. Kuopion lähetyksiä voi seurata myös screeniltä Iisalmen Messissä ja toisin päin.