<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Yrittäjyysbuusti 2.0 Kick-Off

Aloitusaika:
25.4.2019 15:00
Lopetusaika:
25.4.2019 18:00
Paikka:
Tampere
Tyyppi:
Muut, Valmennukset, Yrittäjyysinfo
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:

Yrittäjyysbuusti 2.0 Kick-Off buustaa yrittäjyyttä

Osallistumalla 25.4. klo 15-18 Tampereen Tullikamarin Klubilla järjestettävään Yritäjyysbuustin 2.0 Kick-Offiin kuulet suuren suosion saavuttaneen Yrittäjyysbuusti -palvelun toisesta osasta. Maksuton palvelu on tällä kertaa suunnattu yrittäjyydestä kiinnostuneiden lisäksi myös uusille yrittäjille.

Tilaisuudessa tutustutaan yrittäjyyden inspiroivaan maailmaan Arman Alizadin ja paikallisyrittäjien puheenvuorojen kautta. Kukkakauppa Opuntian Jussi ja Elina Koski kertovat, kuinka insinöörin ja floristimestari-kuvataiteilijan osaaminen yhdistyy kukkakaupassa. Maailmalla kiinnostusta herättävän Layette-äitiysapplikaation tarina kuullaan yrittäjä Sini Havukaiselta ja urbaanin Tullin Saunan lämpöä tilaisuuteen tuo yrittäjä Ville Virkki.

Paikka: Tampereen Tullikamarin Klubi, Tullikamarin aukio 2, 33100 Tampere.

Ohjelmassa klo 15 alkaen

  • Arman Alizad

Miten löytää oma juttunsa, sekä maailmasta, työnteosta että yrittäjyydestä? Tyylineuvojana, toimittajana, luennoitsijana sekä televisiojuontajana tunnettu Arman on omien unelmiensa toteuttaja!

  • Tullin Sauna

Suomen urbaaneimman saunan tarinan kertoo yrittäjä Ville Virkki.

  • Kukkakauppa Opuntia

Opuntia on floristimestari-kuvataiteilija Elinan ja insinööri Jussi Kosken yhteinen projekti, joka painottuu kaktuksiin ja kokedamoihin. Miten kaikki alkoi?

  • Layette

Suomalainen äitiysapplikaatio tuo maailman parasta neuvolatietoa suoraan puhelimeen. Miten Sini Havukainen päätyi kätilön ammatista kahden yrityksen toimitusjohtajaksi?

Ilmoittautuminen tilaisuuteen

Ilmoittaudu mukaan oheisen linkin kautta. Ole nopea, sillä maksuttomaan tilaisuuteen on tarjolla vain rajallinen määrä osallistumispaikkoja. Tilaisuuteen osallistumisesta ei lähetetä osallistumistodistuksia. Tilaisuus on suunnattu yrittäjyydestä kiinnostuneille ja uusille yrittäjille.

Ilmoittautuminen