<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Stonerakin rekrytreffit alle 30-vuotiaille

Aloitusaika:
20.6.2019 12:30
Lopetusaika:
20.6.2019 14:00
Paikka:
Espoo
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Aika: torstaina 20.6. klo 12.30
Paikka: Ohjaamotalo, Lintuvaarantie 2A, 5 krs, Espoo


Stonerak Oy rekrytoi rakennusapuhenkilöitä purku- ja kantotöihin.

Tarjolla pitkäaikaisia ja täyspäiväisiä sopimuksia, joten yritys tarjoaa erittäin hyvän vaihtoehdon 0-tuntisopimuksen tehneille.
Tilaisuus on tarkoitettu alle 30-vuotiaille.

Tule paikalle ajoissa, sillä haastattelemme 20 ensimmäistä.

Työ on fyysistä, joten hyvä kunto ja terveys ovat välttämättömät. Työ sisältää yksinkertaisimmillaan piikkausta, kantamista ja avustavia tehtäviä rakennuksilla, joten varsinaista kokemusta ei tarvita. Hyvää asennetta kaivataan sitäkin enemmän. Kohteet ovat helposti julkisilla saavutettavissa.

Työajat ovat normaalit rakennuksilla noudatettavat työajat. Töitä tehdään arkisin ja päivän aloitus on yleensä 7.00 - 8.00 kohteesta riippuen.

Tarjoamme kokemuksesta ja työntekijän omasta toiveesta riippuen sopimuksia pitkäkestoisesta määräaikaisesta sopimuksesta aina toistaiseksi voimassaoleviin sopimuksiin, myös pelkät kesätyöt ja työkokeilu ovat mahdollisia. Tuntimääräksi sopimuksiin laitetaan minimissään 32h/vko, mutta miehet tekevät tällä hetkellä täysiä 40h viikkoja. Palkkaus on TES:in mukainen.

Mitä tarjoamme:
- Vakituinen työ
- Kokoaikainen työ
- TES:in mukainen palkka lisineen
- Päivän hyötyliikunnan töitä tehdessä
- Hyvän ilmapiirin ja työporukan

Mitä toivomme:
- 18 –vuotias
- Hyvä asenne
- Hyvä fyysinen kunto
- Voimassaoleva työturvallisuuskortti, tulityökortista on etua (tarvittaessa myös työturvallisuuskortti voidaan järjestää)
- Suomen kielen taito pitäisi olla sellaisella tasolla, että työturvallisuuskortti on mielellään suomeksi suoritettu. Tämä on ihan työmaiden turvallisuuden takia.