<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

StudioPORE: Prime Sales tulee Turkuun ja rekrytoi

Aloitusaika:
9.8.2019 10:00
Lopetusaika:
9.8.2019 10:45
Paikka:
online
Tyyppi:
Rekrytapahtuma, Webinaari
Alue:
Varsinais-Suomi
Kuvaus:

Paikka: online

Prime Sales avaa uuden toimipisteen Turkuun. Jos olet etsimässä uusia haasteita, tulehan seuraamaan lähetystä. Saat tietoa siitä, millaista työskentely Prime Salesilla on, mitä etuja ja koulutuksia yritys työntekijöilleen tarjoaa.

Lähetyksen aikana sinun on mahdollista esittää kysymyksiä yrityksen edustajille chatin kautta, vaikkapa tarkemmin heidän palkkamallistaan.

Tässä yrityksen terveiset:

”MITÄ TEKEMISTÄ PRIME SALESILLA JA TURULLA ON KESKENÄÄN?
Prime Sales Oy on lähes 10 vuotta sitten perustettu, viidellä eri paikkakunnalla toimiva, vakaasti kasvava callcenter, joka avaa nyt Turkuun uuden, kuudennen, toimipisteen. Ensi vaiheessa rekrytoimme myyntipäällikön sekä 15 henkisen myyntitiimin. Toiminta starttaa 16.9.2019 klo 9.00 ja meillä on valmiiksi parhaat projektit parhaille tekijöille.
Me myymme sähkösopimuksia ja sovimme asiakkaillemme myyntikäyntejä! Ja miksi sinä tulisit tänne töihin: Työ meillä on helppoa ja palkitsevaa, koska et varsinaisesti myy mitään vaan vaihdat asiakkaan nykyisen sähkösopimuksen parempaan tai sovit maksuttoman tapaamisen asiakkaallemme. Edustamme mm. Kotimaan Energiaa, Fortumia sekä WorkRelaxia!
Olemme erityisesti panostaneet työntekijöidemme viihtyvyyteen upeilla toimistoillamme, jossa tarjolla on aamupala ja mahdollisuus rentoutua myyntityön ohessa. Kannustamme hyvän palkan lisäksi työntekijöitämme erilaisilla bonuksilla ja eduilla, kuten ulkomaanmatkoilla.
Meihin voi tutustua tarkemmin vaikkapa osoitteessa www.primesales.fi/turku”

Tervetuloa!

Muihin tuleviin lähetyksiimme pääset tutustumaan youtube.com/studiopore