Kalenteri

Webinaari: Alueen työelämänäkymät ja menestyvät yritykset, piilotyöpaikat

Aloitusaika:
23.6.2020 10:00
Lopetusaika:
23.6.2020 11:30
Paikka:
Verkko
Tyyppi:
Webinaari
Alue:
Pohjois-Pohjanmaa
Kuvaus:

Tule mukaan kuuntelemaan ajankohtaiset tiedot Pohjois-Pohjanmaan työelämänäkymistä ja työmahdollisuuksista. Webinaarissa käydään myös läpi, miten löydät tehokkaasti mahdollisia piilotyöpaikkoja. Webinaarin aiheita:

  • Mitkä alat työllistävät tällä hetkellä?
  • Miten löydän oman alan piilotyöpaikkoja?

Aika: 23.6. klo 10-11.30
Paikka: https://tyonhaunverkkopalvelu.webinarninja.com/series-webinars/2327/register

Webinaaria varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä internetyhteyden. Mukaan pääset yllä olevasta linkistä. Suosittelemme webinaarin osallistumista Chrome-selaimen kautta.

Tulethan mukaan 10 minuuttia ennen aloitusajankohtaa. Kun kirjaudut, käytäthän vain etunimeäsi tai nimikirjaimiasi. Huomioithan, että jos kirjaudut koko nimelläsi ja kirjoitat webinaarin chattiin, nimesi näkyy myös muille osallistujille. Webinaariin ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja se on maksuton.

Halutessasi voit ilmoittautua webinaariin jo aikaisemmin, jolloin saat sähköpostiisi suoran linkin, jota klikkaamalla pääset osallistumaan webinaariin. Osallistumalla yhteen webinaariin rekisteröidyt koko sarjaan, eikä uutta rekisteröitymistä tarvitse tehdä seuraavaan webinaariin vaan sähköpostiisi tulee suorat linkit kaikkiin webinaareihin.