Kalenteri

Infotilaisuus: AIESEC vapaaehtoistyö

Aloitusaika:
28.10.2019 14:00
Lopetusaika:
28.10.2019 15:00
Paikka:
Oulu / verkko
Tyyppi:
Muut
Alue:
Pohjois-Pohjanmaa
Kuvaus:

Oletko 18-30-vuotias ja kiinnostunut kartuttamaan vaikkapa tiimityöskentely- tai englannin kielen taitojasi aidosti monikulttuurisessa ympäristössä ulkomailla? Ovatko kestävän kehityksen tavoitteet ja niihin vaikuttaminen lähellä sydäntäsi? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan uuteen kulttuuriin ja ihmisiin samalla kun teet arvokasta työtä paikallisen yhteiskunnan ja henkilökohtaisen sekä ammatillisen kehityksesi hyväksi!

6-8 viikkoa kestävä, ulkomaille suuntautuva palkaton Global Volunteer -ohjelma tarjoaa mahdollisuuden lähteä opettamaan lapsia ja nuoria monikulttuurisuudesta Romaniaan, avustamaan paikallisia maanviljelyssä Costa Ricaan, taikka kehittämään omia markkinointitaitojaan Brasiliaan.

Ohjelmaan osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta tai koulutusta, vaan tärkeintä on oma kiinnostus ja asenne. Projektit tarjoavat majoituksen koko projektin ajaksi, ruoan pääasiallisesti ja tärkeimpänä AIESEC:n maailmanlaajuisen tukiverkon niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Tervetuloa kuulemaan lisää AIESEC:sta ja harjoitteluohjelmista infotilaisuuteen!

Aika: ma 28.10. klo 14-15
Paikka: TE-toimiston Oulun asiointipaikka (Torikatu 34-40)


Voit osallistua tilaisuuteen myös videoneuvotteluyhteyden välityksellä muista TE-toimiston asiointipaikoista Haapajärvellä, Kuusamossa, Pudasjärvellä, Raahessa ja Ylivieskassa.

Toimipaikkojen yhteystiedot: http://toimistot.te-palvelut.fi/pohjois-pohjanmaa/yhteystiedot

AIESEC on kansainvälinen nuorisojärjestö, josta löydät tietoa osoitteesta http://aiesec.fi/