<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

RekryKoulutuksella säiliöautonkuljettajaksi Kuljetusliike Pironetille

Aloitusaika:
17.12.2019 10:00
Lopetusaika:
17.12.2019 11:00
Paikka:
Iisalmi ja MessiLive.fi
Alue:
Pohjois-Savo
Kuvaus:

Kuljetusliike Pironetti Oy on toiminut Iisalmessa jo 80 vuoden ajan. Kuljetusliike toimii NESTE Oil:n kumppanina ja toimittaa polttoaineet liikenneasemille, yrityksille, maatalouksille ja yksityisille asiakkaille Pohjanmaan, Keski-Suomen, Savon ja Kainuun alueilla. Toiminnan lähtökohtana on luotettavat toimitukset sovitussa aikataulussa. Ammattitaitoinen henkilöstö ja nykyaikainen kuljetuskalusto takaavat turvalliset polttoainetoimitukset kaikille asiakkaille.

Toiminta-alueen laajentuessa Pironetti Oy tarvitsee uusia osaajia säiliöauton kuljettajiksi ensi kesäkuun alusta lähtien. Koulutuksen tavoitteena on kehittää opiskelijan ammatillisia taitoja siten, että hän suoriutuu koulutuksen jälkeen Pironetti Oy:n kuljettajan työtehtävistä yrityksen vaatimuksen mukaisesti eli taloudellisesti ja turvallisesti. Tutustu tarkemmin tähän RekryKoulutukseen oheisesta linkistä koulutukset.te-palvelut.fi/kt/689606?searchPhrase=pironetti&&&announced=0&sort=1

Osallistu MessiLive.fi -lähetykseen ja kysy aiheesta tarkemmin joko netissä www.MessiLive.fi , MessiLive.fi Youtube -kanavalta tai MessiLive.fi Facebook sivuilta. Näissä kanavissa voit esittää kysymyksiä koko lähetyksen ajan chatin kautta. Voit myös seurata lähetyksiä livenä tai screeniltä paikan päällä joko TE-palvelut Messissä Kuopiossa (Kauppakeskus Apaja), Iisalmen Messissä (Karjalankatu 3) tai Varkauden Messissä (Wredenkatu 2).