<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Matkailukeskus Rauhalahti rekrytoi 21 leirintäaluetyöntekijää kesätöihin

Aloitusaika:
1.2.2018 14:00
Lopetusaika:
1.2.2018 15:00
Paikka:
Messi & MessiLive
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Pohjois-Savo
Kuvaus:

Matkailukeskus Rauhalahti rekrytoi 21 leirintäaluetyöntekijää vastaanottoon, siivoukseen, kiinteistöhuolto- ja vihertöihin, kesäravintolaan sekä kesäkauppaan ja välinevuokraamoon torstaina 1.2.2018 kello 14.00 verkossa MessiLivessä www.messilive.fi ja TE-palvelut Messissä, Apajan kauppakeskus, Kuopio.

Ilmoittaudu mukaan tästä ja lähetä oma kysymyksesi ohjelmaan jo ennakkoon: http://bit.ly/2BCOxxm

Ohjelma 1.2.2018 klo 14.00
Työpaikkahaastattelussa Rauhalahdesta:
Hannaleena Uhlbäck-Ropponen, myyntisihteeri
Sami Simonen, aluepäällikkö
Annika Taskinen, leirintäaluetyöntekijä


Kesto kysymyksistä riippuen noin 20 - 40 minuuttia / keskustelu.

Keskustelujen jälkeen paikalla olijoilla on mahdollisuus esittäytyä työnantajalle 2 minuutin pikatreffeillä. Esittäydy lyhyesti ja tee vaikutus.

Tervetuloa!

Matkailukeskus Rauhalahti on viiden tähden leirintäalue, jossa on 79 eritasoista mökkiä, 237 sähköllistä vaunupaikkaa ja laaja teltta-alue, kesäravintola ja -kauppa sekä erilaisia aktiviteettimahdollisuuksia.

Työpaikat:

Leirintäaluetyöntekijä / vastaanotto (4 työpaikkaa)

Vastaanoton työtehtäviin kuuluu mökki-, vaunu- ja teltta-asiakkaiden sisään- ja uloskirjoitus, yleisen informaation jakaminen, kioskitavaran myyminen sekä muut vastaanoton tehtävät. Työtehtäviin voi kuulua tehtäviä myös siivouksessa ja ravintolassa.

Työtehtävät vaativat 18 vuoden ikää, hyvää kielitaitoa (vähintään suomi ja englanti), asiakasystävällisyyttä, paineensietokykyä ja huolellisuutta kovassa kiireessäkin. Alan koulutus ja työkokemus, Sportum -varausjärjestelmän hallitseminen, hygienia- ja anniskelupassit sekä ensiaputaidot katsotaan eduksi.

Työ alkaa touko-heinäkuussa sopimuksen mukaan, työ kestää 1-3kk. Työ on 3-vuorotyötä.

Leirintäaluetyöntekijä / siivous (6 työpaikkaa)

Siivouksen työtehtäviin kuuluu alueen eritasoisten mökkien ja yleisten huoltorakennusten siivous.

Työtehtävät vaativat huolellisuutta ja paineensietokykyä kovassakin kiireessä, joustavuutta, asiakasystävällisyyttä, kielitaitoa (vähintään suomi ja englanti) sekä hyvää terveydentilaa. Alan työkokemus ja ajokortti katsotaan eduksi. Työtehtäviin voi myös kuulua tehtäviä muilla osastoilla.

Tehtäviin sisältyvien asiakaspalvelutilanteiden vuoksi, toivomme sinulta riittävää suomen kielen suullista sekä kirjallista ilmaisutaitoa.

Työ alkaa huhti-heinäkuussa sopimuksen mukaan, työ kestää 1-6kk. Työtä tehdään pääosin yhdessä vuorossa, myös viikonloppuisin. Mahdollisuus työtunteihin myös talvella.

Leirintäaluetyöntekijä / kiinteistöhuolto- ja vihertyöt (4 työpaikkaa)

Huollon työtehtäviin kuuluu alueen kiinteistöjen ja piha-alueiden kunnostukseen ja ylläpitoon liittyvät tehtävät, vihertyöt sekä huoltopäivystys.

Työtehtävät vaativat 18-vuoden ikää, huolellisuutta ja paineensietokykyä kovassakin kiireessä, joustavuutta ja kielitaitoa (vähintään suomi ja englanti). Kokemus ja koulutus rakennusalan-, LVI-, sähkö- ja vihertöistä katsotaan eduksi. Ajokortti on pakollinen. Työtehtäviin voi myös kuulua tehtäviä muilla osastoilla.

Työ alkaa touko-kesäkuussa sopimuksen mukaan, työ kestää 2-4kk. Työtä tehdään pääosin yhdessä vuorossa, myös viikonloppuisin.

Ravintolatyöntekijä / Kesäravintola  (5 työpaikkaa)

Kesäravintolaan haetaan ravintolatyöntekijöitä. Työn kuvaan kuuluu kassatarjoilua ja ruoan valmistusta. Ruoan valmistukseen perehdytetään ennen työn alkua, eikä tehtävät vaadi kokin pätevyyttä, mutta se katsotaan eduksi.

Työtehtävät vaativat 18 vuoden ikää, hyvää kielitaitoa (vähintään suomi ja englanti), asiakasystävällisyyttä, paineensietokykyä ja huolellisuutta kovassa kiireessäkin. Työntekijöiltä vaaditaan hygienia- ja anniskelupassi.

Työ alkaa touko-heinäkuussa sopimuksen mukaan, työ kestää 1-4 kk. Työ on 2-vuorotyötä.

Leirintäaluetyöntekijä / kesäkauppa ja välinevuokraamo (2 työpaikka)

Kesäkaupan työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, myyntityö, kaupan siisteydestä ja valikoimasta huolehtiminen sekä välinevuokraus ja niiden käyttöopastus.

Työtehtävät vaativat 18-vuoden ikää, huolellisuutta ja paineensietokykyä kovassakin kiireessä, joustavuutta ja kielitaitoa (vähintään suomi ja englanti). Kokemus asiakaspalvelusta, myyntityöstä, kassatyöskentelystä, välinevuokrauksesta ja ohjelmapalveluista katsotaan eduksi. Työtehtäviin voi myös kuulua tehtäviä muilla osastoilla.

Työ alkaa touko-kesäkuussa sopimuksen mukaan, työ kestää 2-3kk. Työtä tehdään pääosin yhdessä vuorossa, myös viikonloppuisin.

Hakuohjeet

1. Katso MessiLive-lähetys joko paikan päällä Messissä Kuopiossa tai MessiLivessä verkossa 1.2. kello 14 ja kysy sinua askarruttavat kysymykset. Työnantaja kertoo lähetyksessä vinkit, mitä hakemuksissa on hyvä tuoda esiin. Mikäli tulet paikan päälle, voit tavata työnantajan pikatreffeillä.

2. Lähetä vapaamuotoinen hakemus 11.3.2018 mennessä osoitteeseen sales@visitrauhalahti.fi. Mainitse hakemuksessa, mille osastolle haet tai jos osastoja on useampi, merkitse ne numerojärjestyksessä kiinnostuksesi mukaan. Älä lähetä useita hakemuksia.

3. Haastatteluihin valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 19.3.2018 mennessä.

Huom. Ei puhelin- tai sähköpostitiedusteluja.