Kalenteri

Työnantajatreffit: SOL

Aloitusaika:
19.12.2019 12:00
Lopetusaika:
19.12.2019 14:00
Paikka:
Espoo
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Aika: 19.12. klo 12.00-14.00
Paikka: Työllisyyden palvelutori, Ison Omenan palvelutorin pop up -tila

Varastotyöt: pakkaus, keräys, erilaiset trukkityöt (työntömastotrukki, lavansiirtovaunu)
Terminaalityöt: auton purku ja lastaus (vastapainotrukki, lavansiirtovaunu)
Kuljetusalan tehtävät: pakettiautonkuljettaja, jakeluautonkuljettaja, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja
Postinjakelu/-lajittelu: Postin perusjakeluun haetaan 06-18 välille sijoittuviin arkivuoroihin tekijöitä. Viikkotunteja toimipisteestä riippuen 16-30h. Reittejä kärryllä, pyörällä tai autolla osaamisen ja kykyjen mukaan. Hommia tarjolla hyville tyypeille niin pitkään kuin haluaa tehdä. Espoossa esim.Tapiolaan, Espoon keskukseen, Kiloon ja Matinkylään.

 

 

Työllisyyden palvelutori palvelee yli 30-vuotiaita työnhakijoita joka viikko tiistaista torstaihin klo 11-15 Ison Omenan kauppakeskuksen kolmannen kerroksen Palvelutorilla. Tarjolla on henkilökohtaista neuvontaa työhakuun ja koulutukseen liittyvissä kysymyksissä. Torilla on myös viikoittaiset teemapäivät.

Työnhakutiistaina saat muun muassa apua työhakemuksen ja CV:n laatimiseen ja vinkkejä työnhakuun.
Koulutuskeskiviikkona klo 12-14 Työllisyyden palvelutorilla vierailee oppilaitosten edustajia kertomassa kouluttautumismahdollisuuksista. Tarjolla on myös erilaisia tietoiskuja.
Työnantajatorstaina klo 12-14 tavattavissa on rekrytointiyrityksiä ja työnantajien edustajia. Kerran kuussa Työllisyyden palvelutorilla on isompi rekrymarkkinatilaisuus.

Viikko-ohjelman löydät Palvelutorin Facebook-sivuilta ja Ison Omenan palvelutorin aulan digitaalisilta näytöiltä. Espoon, Helsingin ja Vantaan Työllisyyden palvelutorien tapahtumat löytyvät myös osoitteesta www.tyollisyydenpalvelutori.fi