<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Koto-SIB esittäytyy työllisyyden palvelutorilla

Aloitusaika:
17.9.2019 12:00
Lopetusaika:
17.9.2019 14:00
Paikka:
Espoo
Tyyppi:
Muut
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Aika: 17.9. klo 12:00-14:00
Paikka: Työllisyyden palvelutori, Ison Omenan palvelutorin pop up -tila


Koto-SIB, maahanmuuttajien nopean työllistymisen ohjelma, esittäytyy Työllisyyden palvelutorilla.

Yl i 6 50 maahanmuuttajaa on löytänyt töitä Koto-SIB -työllistämisohjelman avulla. ohjelmassa voi opiskella 4 kuukautta suomen kieltä ja t yöelämätaitoja. jos osaat hyvin suomea, voit hakea suoraan työelämään työvalmennuksen avulla.
 

Työllisyyden palvelutori palvelee yli 30-vuotiaita työnhakijoita joka viikko tiistaista torstaihin klo 11-15 Ison Omenan kauppakeskuksen kolmannen kerroksen Palvelutorilla. Tarjolla on henkilökohtaista neuvontaa työhakuun ja koulutukseen liittyvissä kysymyksissä. Torilla on myös viikoittaiset teemapäivät.

Työnhakutiistaina saat muun muassa apua työhakemuksen ja CV:n laatimiseen ja vinkkejä työnhakuun.
Koulutuskeskiviikkona klo 12-14 Työllisyyden palvelutorilla vierailee oppilaitosten edustajia kertomassa kouluttautumismahdollisuuksista. Tarjolla on myös erilaisia tietoiskuja.  
Työnantajatorstaina klo 12-14 tavattavissa on rekrytointiyrityksiä ja työnantajien edustajia. Kerran kuussa Työllisyyden palvelutorilla on isompi rekrymarkkinatilaisuus.

Viikko-ohjelman löydät Ison Omenan palvelutorin aulan digitaalisilta näytöiltä ja Palvelutorin
Facebook-sivuilta.

Espoon, Helsingin ja Vantaan Työllisyyden palvelutorien tapahtumat löytyvät myös osoitteesta www.tyollisyydenpalvelutori.fi