<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Koulutusinfo: Kouluttaudu ja työllisty sairaalahuoltajaksi Taysiin

Aloitusaika:
3.1.2020 13:00
Lopetusaika:
3.1.2020 15:00
Paikka:
Tampere
Tyyppi:
Koulutusinfo
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


Kouluttaudu ja työllisty sairaalahuoltajaksi Taysiin on rekrytoiva työvoimakoulutus, jossa tavoitteena on suorittaa tutkinnon osa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan tutkinnosta ja työllistyää sen jälkeen pysyvään työsuhteeseen Taysin sairaalahuoltajaksi. Taysin toimipaikat Pirkanmaalla ovat Tays Keskussairaala, Tays Hatanpää, Tays Pitkäniemi tai Tays Valkeakoski. Taysissa ja konserniyhtiöissä on yhteensä kaikkiaan noin 9 000 työntekijää, joista sairaalahuollossa toimii 500 henkilöä. 

Sairaalahuoltajat vastaavat Tampereen yliopistollisen sairaalan puhtaanapitopalveluista ja muista hoitoa avustavista tehtävistä kuten ruoka-, väline-, vuode- ja vaatehuoltopalveluista. Sairaalahuoltajat mahdollistavat turvallisen, viihtyisän ja toimivan toimintaympäristön potilaille sekä sairaalassa työskenteleville ammattilaisille. Palvelut pitävät sisällään esimerkiksi puhtaanapidon, vuodehuollon sekä osastojen potilasruokailuun liittyvät tehtävät. Työtä tehdään sairaalan erilaisissa toimintaympäristöissä ympäri vuorokauden.

Rekrytoivan koulutuksen tavoitteena on sairaalahuoltajan määräaikaisen työsuhteen solmiminen sekä opintojen jatkaminen oppisopimuksella. Ammattitutkinto mahdollistaa sinulle vakituisen työpaikan.

Lue lisätietoja koulutushakuilmoituksesta ja jätä hyvä hakemus

Tule tutustumaan koulutukseen ja sen työympäristöön paikanpäälle Taysiin. Koulutukseen järjestetään kaksi tutustumisvierailua: