<< Takaisin

Kalenteri

Verkkoluento: Kausityönhaku on alkanut!

Aloitusaika:
1.3.2019 9:00
Lopetusaika:
1.3.2019 11:00
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


Tämä verkkovalmennus on hyödyllinen kaikille kausityöstä kiinnostuneille työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Luennolla pohditaan, mistä työpaikkojen etsimisen voi aloittaa ja minkälaisia ominaisuuksia työnantajat kausiluonteisen työn tekijöissä arvostavat.

Sisältö:

  • Miten kausityötä löytää ja mistä? 
  • Mitkä alat työllistävät sesonkiluonteisesti? 
  • Kausityön pelisäännöt 

Valmennuksen jälkeen ymmärrät, mistä kausityöpaikkoja löytää ja mitä se käytännössä tarkoittaa. Osaat hyödyntää työnhakukanavia ja olla oikeaan aikaan oikeassa paikassa, kun kausityöpaikat ovat haussa.  

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.  

Ilmoittaudu verkkoluennolle

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla, joten voit seurata sitä paikasta riippumatta. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa, ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-selaimella.

Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Valmennus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.  

Tervetuloa mukaan!