Kalenteri

« Takaisin

Webinaari: Piilotyöpaikkojen hakeminen

Aloitusaika:
14.7.2020 14:00
Lopetusaika:
14.7.2020 15:30
Paikka:
Verkko
Tyyppi:
Webinaari
Alue:
Kaakkois-Suomi
Kuvaus:

Webinaari antaa tietoa ja ohjausta työnhakemisen erilaisiin tapoihin. Perinteisen työnhaun, julkisten työpaikkailmoituksen pohjalta työpaikkaan hakemisen rinnalla piilotyöpaikkojen hakeminen on keskeinen työnhakutapa. Opit webinaarissa katsomaan työnhakua monikanavaisena prosessina. Sisältönä webinaarissa on:  

  • Erilaiset työnhakuprosessit, tavat hakea töitä
  • Piilotyöpaikat; tunnistaminen, kartoittaminen ja etsiminen
  • Työkalut piilotyöpaikkojen löytämiseen
  • Käytännön askeleet piilotyöpaikan täyttämiseen
  • Markkinointikirjeen laatiminen

Aika: tiistai 14.7. klo 14.00 - 15.30

Paikka: https://event.webinarjam.com/channel/aamosgroupoy

Osallistuminen: Webinaaria varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä internetyhteyden. Mukaan pääset yllä olevan linkistä. Suosittelemme webinaariin osallistumista Chrome-selaimen kautta.

Tulethan mukaan viisi minuuttia ennen aloitusajankohtaa. Kun kirjaudut, käytäthän vain etunimeäsi tai nimikirjaimiasi. Webinaariin ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja se on maksuton. Webinaarista ei ole mahdollista saada asiointitodistusta.

Huom. Webinaarin alettua tiedot ja osallistumislinkki eivät näy enää tapahtumakalenterissa. Suosittelemme ottamaan webinaarin linkin talteen ennen tilaisuuden alkua. Näin varmistat, että pääset uudestaan mukaan webinaariin, jos joudut välillä kirjautumaan ulos, tai jos myöhästyt hieman.

Lisätietoja:

Aamos Group Oy, Työvoimapalvelut, Tuomas Salo puh. 0440 972 160   tyohonvalmennus.kaakkois-suomi@aamos.fi