Kalenteri

« Takaisin

Rekrytointi-info verkossa: McDonald’s Pirkkala

Aloitusaika:
9.4.2020 13:00
Lopetusaika:
9.4.2020 15:00
Tyyppi:
Muut, Rekrytapahtuma, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


McDonald's on kuulunut suomalaisten suosikkiruokapaikkoihin jo yli 35 vuoden ajan ja tarjonnut jo kymmenille tuhansille ensikosketuksen työelämään. Mäkkäri kouluttaa työntekijöilleen kaiken työssä tarvittavan ja antaa mahdollisuuden kasvaa, kantaa vastuuta, oppia tiimityötaitoja ja solmia elinikäisiä ystävyyssuhteita. Upouusi McDonald's Pirkkala avaa ovensa kesäkuun alussa ja haemme nyt yhteistyössä ravintolaan uusia ravintolatyöntekijöitä. Hakemalla ravintolatyöntekijäksi saat ainutlaatuisen tilaisuuden olla avaamassa huippumodernia, uusinta McDonald's ravintolaa. Ravintolatyöntekijäksi tarvitset vain reippaan asenteen ja halun oppia uutta - aiempi työkokemus ei ole välttämätöntä.

Osallistu McDonald's Pirkkalan rekrytointi-infoon verkossa torstaina 9.4. klo 13 alkaen. Infotilaisuudessa kuulet lisätietoja yrityksestä työnantajana sekä avoinna olevista tehtävistä ja perehdytyksestä liiketoimintajohtaja Henna Heljorannalta.

Ravintolatyöntekijän monipuolinen työnkuva sisältää asiakaspalvelua, ruoanvalmistusta ja siisteyden ylläpitämistä. Työ sopii hyvin sosiaalisille henkilöille, jotka nauttivat uusien asioiden oppimisesta ja työskentelevät mieluummin porukassa kuin yksin puurtaen. Ravintolatyöntekijät tarttuvat innolla uusiin haasteisiin ja työskentelevät vaihtelevissa työvuoroissa arkena ja viikonloppuisin. Asiakaspalvelutyö edellyttää tekijältään riittävää suomen kielen taitoa. Osa työtehtävistä alkavat koulutusjaksolla jo toukokuun alussa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittautuminen verkkoinfoon

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua lähetyksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa. Halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla.

Lisätietoja

Klikkaa itsesi hakemukseen alta ja ota selvää, mihin ura Mäkkärissä voi sinut viedä.

Työpaikkailmoitus TE-palveluiden sivuilla