<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Nuorten työpajat: Kokeile, löydä, inspiroidu!

Aloitusaika:
13.2.2019 12:00
Lopetusaika:
13.2.2019 14:00
Paikka:
Helsinki
Tyyppi:
Muut
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Paikka: Ohjaamo Helsinki, Fredrikinkatu 48, 00100 Helsinki.

Nuorten työpajat ovat sopiva mahdollisuus sinulle Helsinkiläinen 16-29 -vuotias nuori, jos olet juuri nyt ilman opiskelu- tai työpaikkaa.

Työpaja on kuin oikea työpaikka, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden uusien taitojen oppimiseen, työelämän pelisääntöjen ja arkirytmin harjoitteluun. Saat työpajajaksosi aikana ohjausta oman tulevaisuutesi suunnitteluun ja voimavarojesi vahvistamiseen omista henkilökohtaisista tarpeistasi lähtien.

Työpajalla voit myös suorittaa erilaisia työllistymistä edistäviä korttikoulutuksia tai vaikkapa aloittaa tutkinnon osan suorittamista Stadin ammatti- ja aikuisopistossa.

Työpajajakson aikana saat työttömyysetuutta. Nuorten työpajat tarjoavat sinulle myös työpäivinä lounaan.

Työpajalla voit olla työkokeilussa, kuntouttavassa työtoiminnassa, Valma-opiskelijana tai palkkatuetussa työssä. Pajajakson kesto voi olla 1-6 kuukautta.

Tavoitteena on, että työpajajakson jälkeen löydät itsellesi sopivan jatkopolun joko työelämään, opintojen pariin tai muuhun sinulle soveltuvaan toimintaan.

Työpajat mahdollistavat myös tulevaisuuden suunnitelmiesi toteuttamisen yrityksissä. Mikäli sinulla on idea työpaikasta tai ammattialasta, johon haluaisit tutustua, mutta et tiedä, kuinka edetä, autamme mielellämme. Meiltä löytyy valmiita yrityskontakteja, joiden lisäksi voimme auttaa sinua löytämään uusia, sinun toiveitasi ja tarpeitasi vastaavia vaihtoehtoja.

Tällä hetkellä tarjolla on paikkoja erityisesti metalli-, puu-, sosiaali- ja terveys sekä kahvila-alalta. Kysy myös kaupanalan paikoista ja muusta tarjonnasta. Esimerkiksi metallialalla on tällä hetkellä suuri työvoimapula, jonne tarvitaan osaavia tekijöitä. Jos ala kiinnosta, on sen kokeileminen helpointa juurikin työpajatoiminnan kautta.

Rekrytilaisuudessa työpajojen henkilökunta on esittelemässä ammattialoja ja työpajojen tarjontaa. Paikalla ovat mm. Media-, ICT-, kahvila-, puu-, metalli- ja kädentaitoryhmien edustajia sekä yrityksissä tapahtuvan työkokeilun esittelijöitä.

Tule tapaamaan meitä! Tarjolla myös pientä purtavaa!

Nähdään Ohjaamossa.